Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ptasi gaj

Ptasi gaj

ElzbietaFranka 20:17, 16 sty 2018

Figaro napisał(a)

Ale za to ze mi napisalas wszystko w prywatnych powiadomieniach mam wszystko razem i nie zgubie. Dziekuje za pomoc i wymiane zdan. A do Ciebie moge pisac Elka ? Takie fajne imie, moja mama tak samo ma.

Pisz ile chcesz na forum i na prywatny. Daj znać co wymyśliłas z tym ogrzewaniem.
Imie nawet mi się podoba - królewskie ha ha. Ale drugie mam Franciszka zawsze mówiłam jak można doc dziewczynce takie imię. A teraz w Polsce bum na to imię Franciszka po hiszpańsku Francesca piękne.
Figaro 20:23, 16 sty 2018

ElzbietaFranka napisał(a)

Pisz ile chcesz na forum i na prywatny. Daj znać co wymyśliłas z tym ogrzewaniem.
Imie nawet mi się podoba - królewskie ha ha. Ale drugie mam Franciszka zawsze mówiłam jak można doc dziewczynce takie imię. A teraz w Polsce bum na to imię Franciszka po hiszpańsku Francesca piękne.

Franka- no przeciez cudowne. Tez mam je drugie i jestem wdzieczna mamie. A swojego pierwszego nie lubie bo jest wlasnie takie mamalygowe.
Fajnie, dziekuje Elka i za to i za to.
Figaro 20:25, 16 sty 2018

I jeszcze powiem ze mialam byc chlopcem i tato zdecydowal ze bedzie Franciszek dlatego jak sie urodzilam to Franka zostalam na drugie. I taka Niania Frania jest wlasnie fajna.
Figaro 20:53, 16 sty 2018

I jeszcze powiem ze pewnie zebym pokazala. A mozna przesylac zdjecia w wiadomosciach prywatnych ? To bym pokazala dlaczego z tym kominkiem taki problem jest.
Basilikum 21:51, 16 sty 2018

Figaro napisał(a)

Nie wiedzialam ze to taki problem dla Ciebie. Bo masz na imie Izabela tak jak pisze, albo ? Ale Izabela to takie powazne a Izunia to dla malej dziewczynki a ja bardzo lubie imienia np Anka, Elka, Izka. Takie imienia dla kobiet ciekawych a nie mamalyg.

niemysle ze mamamlyga jestem Izunia ostatnio w przedszkolu mnie ktos nazywal, czyli jak ja bylam przedszkolaczka Wszyscy znajomi i przyjaciele mowia do mnie Izabela. Czesto w towarzystwie nie reaguje na inne odmiany, to tak jakby do kogos innego sie zwracano. Izek Ewek i i takich tam wrecz nie lubie
ElzbietaFranka 08:48, 17 sty 2018

Basilikum napisał(a)

niemysle ze mamamlyga jestem Izunia ostatnio w przedszkolu mnie ktos nazywal, czyli jak ja bylam przedszkolaczka Wszyscy znajomi i przyjaciele mowia do mnie Izabela. Czesto w towarzystwie nie reaguje na inne odmiany, to tak jakby do kogos innego sie zwracano. Izek Ewek i i takich tam wrecz nie lubie

Ja tam nie przykładam takiej wagi do mojego imienia. Piszą i mówią różnie wszystko przyjmuje.
Prof Bralczyk powiedzialby, bardzo dużo na ten temat.
Basilikum 12:29, 17 sty 2018

Elu a dla mnie to wazne. To cos mojego moje imie i nie chce byc nazywana innym imieniem. Nazywam sie Izabela.
ElzbietaFranka 20:34, 18 sty 2018

U nas bardzo sypie śniegiem już dużo nasypalo duży wiatr temp 0 stopni.

Monia81 20:45, 18 sty 2018

U nas Elu też biało, +4 na plusie i głowę ten wiatr chce urwać, nie lubię takiego wiatru...
basia3012 10:51, 20 sty 2018

Dziękuję Elu za odwiedziny w moim ogrodzie . Twój ogród jest piękny . A te tuje to szmaragdy ? czy od początku czyli 9 lat rosną ? Piękne są . Duzo zabiegów wymagają ? Pozdrawiam .