Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ptasi gaj

Ptasi gaj

ElzbietaFranka 20:57, 05 sty 2018

Aurelllia napisał(a)
Dzisiaj to w Wawie czuć było wiosnę a nie zimę nawet kurtki lżejsze już niektórzy pozakładali Aż chce się patrzeć gdzie tu cebulowe wschodzą i nagle człowiek się budzi - jak to przecież to styczeń !!!

Dzisiaj dalszy ciąg wiosny. Nie wiadomo w co się ubrać słońce zaswieci to gorąco zajdzie chłodno. Idzie człowiek na zakupy w sklepach ekspedientka chodzą z krótkim rękawem a my w kurtka ciepłych. Cholewa by to wzięła poty na człowieka wyskakują nie do wytrzymania.

A to podpatrzone w górze.

Przed
Jeszcze pokaże psa moich sąsiadów przepiękny mieszaniec Haski ala Malamut Wielkości owczarka niemieckiego.
Ogon ma jak piuropusz kręcił się albo siedział nie mogłam zrobić foty z tym zakręcony ogonem

anka_ 18:10, 06 sty 2018

Elu dziękuję serdecznie za życzenia. Również życzę wszystkiego najlepszego.

Ależ masz terenu... i ten trawniczek....

Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
gobasia 18:35, 06 sty 2018

Elu pozdrawiam i życzę Ci wszystkiego co najlepsze w nowym Roku
mira 19:32, 06 sty 2018

Pozdrawiam noworocznie, ależ ciekawe to zdjęcie w górze trochę takie mroczne ale taki teraz czas dla mnie wcale nie wiosenna.

Jest styczeń, jest zima zaraz będzie zimno tylko fotki kolorowe nam zostają, pokaż lato
ElzbietaFranka 23:16, 06 sty 2018

Dzisiaj byłam na działce jest w dalszym ciągu bardzo mokro ziemia jak gąbka. Suche oczka wypełnione po brzegi.
Trawa zieloniutka, tulipany wychodzą, róże co niektóre paczki rozwijają, wrzosy przybierają piękne kolory co tu dużo mówić pozna jesień.
W słońcu było dzisiaj 17 stopni solary wodę podgrzewaja.
patrycja 16:59, 07 sty 2018

Wiosna w styczniu a w maju przymrozki będą. Moja mama twierdzi że będzie powtórka z ubiegłego roku. Zimna Zośka da nam popalić.

Pozdrawiam
ElzbietaFranka 21:46, 08 sty 2018

Wstawiam kwiat róży Oliwia - piękny kwitnie bez przerwy, nabytek z 2017 r wiosna 3 szt. Urosły zaledwie 30-40 cm na każdej lodydze kwiat.

sylwia_slomc... 21:52, 08 sty 2018

Pięknie ma płatki ułożone
sylwia_slomc... 21:55, 08 sty 2018

ElzbietaFranka napisał(a)

Dzisiaj dalszy ciąg wiosny. Nie wiadomo w co się ubrać słońce zaswieci to gorąco zajdzie chłodno. Idzie człowiek na zakupy w sklepach ekspedientka chodzą z krótkim rękawem a my w kurtka ciepłych. Cholewa by to wzięła poty na człowieka wyskakują nie do wytrzymania.

A to podpatrzone w górze.

O mamuniu ile jemioły
ElzbietaFranka 23:44, 08 sty 2018

Angielskie maja bardzo dużo płatków i tak misternie pozawijane ulozone, ja bym siedziała ruski rok i bym tak nie zawinela

Te poniżej to szkółka Kordes też piękne