Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ptasi gaj

Ptasi gaj

Kindzia 12:05, 13 sty 2018

U Ciebie róże Prawie zapomniałam, że są takie kwitnące
Na razie zima sobie o nas przypomniała...

Bardzo dziękuję za odwiedziny podczas mojej nieobecności, pozdrawiam bardzo serdecznie
Filomena 08:17, 15 sty 2018

ElzbietaFranka napisał(a)

...

Wiosenna zima i u Ciebie Elu!
Pozdrawiam noworocznie i ściskam serdecznie! Dziękuję za pamięć o mnie cichej myszce...
Figaro 18:53, 16 sty 2018

Przyszlam podziekowac za prywatna wiadomosc i sie wytlumaczyc z opoznienia w odpowiedzi. Dopiero teraz ja przeczytalam. My narazie jestesmy na etapie szukania firmy i porownywania kosztow i tez metod bo zaczelismy sie interesowac ogrzewaniem z ziemi, ale ja bym tez chciala kominek z ogniem. I tak to jest. Fajne propozycje maja firmy austrackie.
Basilikum 18:55, 16 sty 2018

austriackie sa daleko w tym temacie posuniete. My czesto na targach w Austrii wypatrujemy takie nowinki.
Figaro 19:03, 16 sty 2018

Basilikum napisał(a)
austriackie sa daleko w tym temacie posuniete. My czesto na targach w Austrii wypatrujemy takie nowinki.

No wlasnie Izka masz tu racje. Ich technologia jest swietna. Na targach jeszcze nie bylismy bo to nastepny krok, ale wdzieczna bym byla za namiary gdzie jezdzicie. Ale nasz kominek chcemy tz ja chce obowiazkowo zostawic i mysle jak to wszystko polaczyc. I kominek musimy przebudowac bo poprzedni wlascieciele cos poplatali.
Basilikum 19:06, 16 sty 2018

Figaro ja nie nazywam sie Izka

jezdzimy do Wels i Ried im Innkreis. To od nas rzut beretem. Tam sa tereny wystawowe i co dwa tygodnie jakies targi sa. Glownie interesuja nas sprawy rolnicze ale oni maja przy okazji Hausmesse.
ElzbietaFranka 19:48, 16 sty 2018

Basilikum napisał(a)

jezdzimy do Wels i Ried im Innkreis. To od nas rzut beretem. Tam sa tereny wystawowe i co dwa tygodnie jakies targi sa. Glownie interesuja nas sprawy rolnicze ale oni maja przy okazji Hausmesse.

Izuniu czy tak może być. A jak zdrobniale wymawia się Izabela.

Jak właściwie masz na imię Basia? Bo ja piszę różnie w ferworze.

ElzbietaFranka 19:54, 16 sty 2018

Ja piszę na wiadomości a tu taka wymiana myśli technicznej.
Już mam czym ogrzewać poza sobą więc pompa ciepła na razie nie wchodzi w grę, ale jakby się zmieniły ceny to kto wie może się skuszę.
Co to jest globalizacja wszystko wszędzie można kupić na całym świecie.
Prawie codziennie oglądam taki program w tv kablowej może w Niemczech też jest "Domo" o budowie domów wyposażeniu, ogrodach na świecie, angielskich, nieruchomościach. Tam bardzo często można zobaczyć budowę domów skomplikowanych architektonicznie więc pompy ciepła też niektórzy zakładają.
Figaro 20:00, 16 sty 2018

Basilikum napisał(a)

Nie wiedzialam ze to taki problem dla Ciebie. Bo masz na imie Izabela tak jak pisze, albo ? Ale Izabela to takie powazne a Izunia to dla malej dziewczynki a ja bardzo lubie imienia np Anka, Elka, Izka. Takie imienia dla kobiet ciekawych a nie mamalyg.
Figaro 20:02, 16 sty 2018

ElzbietaFranka napisał(a)
Ja piszę na wiadomości a tu taka wymiana myśli technicznej.
Już mam czym ogrzewać poza sobą więc pompa ciepła na razie nie wchodzi w grę, ale jakby się zmieniły ceny to kto wie może się skuszę.
Co to jest globalizacja wszystko wszędzie można kupić na całym świecie.
Prawie codziennie oglądam taki program w tv kablowej może w Niemczech też jest "Domo" o budowie domów wyposażeniu, ogrodach na świecie, angielskich, nieruchomościach. Tam bardzo często można zobaczyć budowę domów skomplikowanych architektonicznie więc pompy ciepła też niektórzy zakładają.

Ale za to ze mi napisalas wszystko w prywatnych powiadomieniach mam wszystko razem i nie zgubie. Dziekuje za pomoc i wymiane zdan. A do Ciebie moge pisac Elka ? Takie fajne imie, moja mama tak samo ma.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies