Tak jak każdy, ja też miałam mały problem.
Wejdz w zakładkę forum i tam sprawy techniczne. Poczytaj, musisz skopiować swój link, który masz u góry na pasku i wkleić go w swój podpis, ale w nawiasach muszą byc / takie ukośniki, ja musiałam dopisać i pokasować odstępy przy nawiasach.
Ja już mam mętlik, najpierw coś w sadzam a później mi tam juz nie pasuje. No to Krzysiek podpowiedz coś Im więcej się zastanawiam tym więcej chcę zmieniać, nawet juz rozważam likwidację tej drugiej drogi "roboczej" tej po prawej stronie nad płotem. Ach, co począć Chciałabym wszystko i trawy i rododendrony, nasion dostałam od dziewczyn 30 gatunków, liliowce też mi sie podobają...
Nie martw się tez tak mam posadzę coś nawet dobrze się nie zakorzeni a ja już te rośliny przesadzam to jest normalne Jestem za żeby zlikwidować tą drogę "roboczą" uzyskasz więcej miejsca na rabaty czy też na trawnik ale bardziej na rabaty hehe Nigdy nie dawaj na rabacie wszystkiego po trochu jak już to w plamach po 5-10 szt. od razu będzie to estetyczniejsze i ładniejsze Rododendrony i trawy ok. dołóż jeszcze do nich hortensje bukietowe, kule i stożki bukszpanowe. Będzie super tylko jak robisz rabaty to po kilka!!! nie żałuj Tylko jak już to rododendrony w jednym kolorze np.białe w odm."Cunigham's White, wysokie miskanty chińskie i rozplenice japońskie. I na wyższe tło posadź drzewa kolumnowe liściate jak np.miłorząb,ambrowiec czy brzoza pożyteczna.Mam nadzieję że pomogłem??
Jak coś jeszcze chcesz wiedzieć to pisz, czekam z niecierpliwością