Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » ...uDany ogród

...uDany ogród

dana1s 18:48, 12 mar 2017

Basilikum napisał(a)
fajne takie porownania
co do koloru laweczki jakos nie mam pomyslu. Bialy mi sie podoba, brazowy natomiast nie. Niebieski i Burgund tez ale mysle, ze do domu by lepiej bialy pasowal.

Izuniu też lubię takie porównania. Na co dzień wydaje mi się, że nic nie zrobiliśmy przez ostatnie dwa lata. Patrzę na fotki i jednak jakieś zmiany widać
Też sądzę, że to zestawienie brązu i bieli w takiej ilości zieleni będzie najlepsze. Cieszę się, że podoba Ci się taka wizja

dana1s 18:56, 12 mar 2017

Ewa777 napisał(a)
Bardzo fajny ten pomysł z łódką A pływanie wśród liliii wodnych - marzenie

Ewciu też mi się podoba ten pomysł
Znalazłam producenta i chyba od razu poproszę o białą łódkę . Kute oparcie już czeka
Będzie romantycznie

Marga 18:59, 12 mar 2017

Dana, ogród masz nieziemsko piękny! Zaglądam do Ciebie regularnie, tak po cichu, ale teraz muszę Ci napisać, że podzielam Twoje oburzenie odnośnie majestatycznej brzozy. To co się teraz dzieje, to aż serce boli. Nawet moje dzieci zapłakały nad wyciętymi dębami koło przedszkola. Słów brak
anka_ 19:10, 12 mar 2017

Przepiekne jeziorko, niezmiennie zachwyca.

Dano te dwa świerki na lewo od mostka to co to za jedne?

Bo poszukuję zimozielonych iglaków nas staw.

Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
dana1s 19:37, 12 mar 2017

Marga napisał(a)
Dana, ogród masz nieziemsko piękny! Zaglądam do Ciebie regularnie, tak po cichu, ale teraz muszę Ci napisać, że podzielam Twoje oburzenie odnośnie majestatycznej brzozy. To co się teraz dzieje, to aż serce boli. Nawet moje dzieci zapłakały nad wyciętymi dębami koło przedszkola. Słów brak

Witam serdecznie
Bardzo się cieszę , że podoba Ci się mój dopiero powstający ogród.

Masowa wycinka drzew mnie bulwersuje i przeraża. Ludziom chyba rozum odebrało.
Polska zmieniła się definitywnie, aż żal patrzeć jak na ziemi lądują wiekowe drzewa tylko dlatego, że można...
Szkoda słów

dana1s 19:41, 12 mar 2017

anka_ napisał(a)
Przepiekne jeziorko, niezmiennie zachwyca.

Dano te dwa świerki na lewo od mostka to co to za jedne?

Bo poszukuję zimozielonych iglaków nas staw.

Aniu dziękuję bardzo

Świerki sadził mój teść, jutro dopytam jaka to odmiana i dam znać.

pestka56 20:14, 12 mar 2017

Przy okazji żakiecika, zrób poduchy burgundowe i połóż na białych deskach.
Albo ja dla Ciebie wyprodukuję takie. Mam gdzieś jeszcze materiał po zasłonowy w tym kolorze. Tylko muszę wiedzieć jaka wielkość i czy płaskie z podwójnym rancikiem, czy klasyczne puchate
W ogóle poduchy to najlepszy pomysł. Można szaleć i co chwilę podmieniać kolory w zależności od tego co kwitnie w pobliżu i jaka pora roku.

A łódeczka będzie w kolorze drzewiennym, czy malowana?
dana1s 07:04, 13 mar 2017

Kasiu poduchy są idealne do szybkiej zmiany wystroju nie tylko domu, ale i ogrodu.
Poduchy będzie szyła Mama, bo jest krawcową i od lat spełnia moje wszystkie zachcianki w tym zakresie
Dziękuję za dobre chęci i takie zaangażowanie w sprawie upiększania mojego ogrodu.
Łódka będzie biała z czarnym kutym oparciem i właśnie kolorowym, poduszkowym siedziskiem
Marzę o niej, będzie romantycznie, czyli tak jak lubię najbardziej

sylwia_slomc... 09:15, 13 mar 2017

dana1s napisał(a)
Dzień był całkiem przyjemny, aż do wieczora kiedy to trupem padła ponad 100 letnia, zdrowa brzoza u sąsiada. Aż się popłakałam towarzyszyła mi przez ostatnie 9 lat:/
Już nie będzie takich zdjęć

Była prześliczna
Czas się wynosić, bo już nic nie będzie takie samo

Zdjęcia cudne ale ludzie strasznie bezmyślni
abiko 09:18, 13 mar 2017

Niestety.. scyzoryk się otwiera w kieszeni, jak widzę co się dzieje, dziś w KRK kolejne dwa wielkie padły.. a co tam.. zabetonujmy miasto niech wygląda jak Europejskie na Ruczaju!!
Wiwat minister Sz.

Koszmar.

Ale zdjęcie w czerwieni cudne..