Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » ...uDany ogród

...uDany ogród

Katkak 20:20, 16 sty 2018

Danuś cieszę się, że kop okazał się skuteczny. Damy radę Kochana . Koko dżambo i do przodu, jak to mówili w "Chłopaki nie płaczą" .
dana1s 07:06, 17 sty 2018

Katkak napisał(a)
Danuś cieszę się, że kop okazał się skuteczny. Damy radę Kochana . Koko dżambo i do przodu, jak to mówili w "Chłopaki nie płaczą" .

Kasiu dziękuję, póki co działa ale musisz raz za kiedy poprawiać, bo ja już stara jestem i pamięć mi szwankuje
Muszę dać radę, bo jestem w takim głupim wieku, że albo teraz albo nigdy.
Ja nie chcę dużo... ja chcę tylko mieć luźne moje ciuchy z szafy, nie są one w jakimś zawrotnym rozmiarze, ale 38-40 mi w zupełności wystarczy

Katkak 07:32, 17 sty 2018

dana1s napisał(a)

Kasiu dziękuję, póki co działa ale musisz raz za kiedy poprawiać, bo ja już stara jestem i pamięć mi szwankuje
Ja nie chcę dużo... ja chcę tylko mieć luźne moje ciuchy z szafy, nie są one w jakimś zawrotnym rozmiarze, ale 38-40 mi w zupełności wystarczy

Ja mam prawie 40 lat i też stwierdziłam, że trza się doprowadzić do porządku. Też chcę się czuc dobrze w swoim ciele, a tez sie wylewało. Nawet z synkiem na basen się krępowalam pójść jak chciał, a teraz w weekend idziemy. I o takie małe zwycięstwa chodzi. Bo najtrudniej zwyciężyć ze sobą .
Katkak 07:33, 17 sty 2018

dana1s napisał(a)

Ja mam prawie 40 lat i też stwierdziłam, że trza się doprowadzić do porządku. Też chcę się czuc dobrze w swoim ciele, a tez sie wylewało. Nawet z synkiem na basen się krępowalam pójść jak chciał, a teraz w weekend idziemy. I o takie małe zwycięstwa chodzi. Bo najtrudniej zwyciężyć ze sobą .
dana1s 07:07, 18 sty 2018

Katkak napisał(a)

Kasiu "prawie" czyni wielką różnicę
Do 40 jakoś sprawniej szło wystarczyło trochę ruchu i diety i wracałam do swojej formy, a teraz chyba metabolizm zwolnił i wcale nie jest to takie proste. Waga ani dygnie, w sumie mało mnie obchodzi ile ważę tylko w co się mieszczę;P
Wczoraj przed zebraniem u Dużego wyciągnęłam pół szafy, a może całą i w sumie we wszystko wchodzę, ale nie wygląda to dobrze bo bardzo opięte...
Żebym się odważyła na strój kąpielowy to upłynie jeszcze sporo czasu...
Ale walczę

Basilikum 07:41, 18 sty 2018

dana1s napisał(a)

Żebym się odważyła na strój kąpielowy to upłynie jeszcze sporo czasu...
Ale walczę

do lata dasz rade
u mnie tez co rok to dodatkowy kg i naprawde zwracam uwage co i kiedy jem, troche Sport uprawiam i mimo to coraz wiecej waze
sliczne ciemierniki u mnie tylko biale kwitna
dana1s 15:50, 18 sty 2018

Basilikum napisał(a)

do lata dasz rade
u mnie tez co rok to dodatkowy kg i naprawde zwracam uwage co i kiedy jem, troche Sport uprawiam i mimo to coraz wiecej waze
sliczne ciemierniki u mnie tylko biale kwitna

Mam nadzieję
To całkiem dużo czasu, tylko teraz znaleźć siłę
Ty kochana wyglądasz wspaniale, dużo daje to bieganie. Widać po Kasi i po Tobie, że działa cuda!
Ciemierniki bardzo lubię, a ostatnio szczególnie cuchnące. Są niesamowite

Gosiek33 16:36, 18 sty 2018

pięknie wyglądają cuchnące u Ciebie, mój jakiś mocno rachityczny
dana1s 17:57, 18 sty 2018

Gosiek33 napisał(a)
pięknie wyglądają cuchnące u Ciebie, mój jakiś mocno rachityczny

Gosiu u mnie rosną jak szalone, na zdjęciu roczna roślinka
Niektóre to istne giganty, chyba lubią moje gliniaste podłoże.
dana1s 15:30, 20 sty 2018

Witajcie w to piękne sobotnie popołudnie
Widzę, że na forum zaczyna się wiosenne poruszenie. Ja też powoli budzę się po zimie, właśnie rozebraliśmy dom ze świątecznych ozdóbek. Potem wywietrzyłam porządnie dom i poczułam właśnie wiosenny powiew.
Pojechaliśmy pomarzyć do ogrodu, a tam kilka niespodzianek

Wawrzynek pokazał pierwszego kwiatka, jeden a tak cieszy, że nie potrafię tego opisać

Kalina się rozwija

Pierwszy przebiśnieg pokazał główkę

Ciemierniki cuchnące dostają kolorku