Cieszę się, że Ci się podobają moje płytki. Ja mam kilka na stole i cały czas się zachwycam. Uwielbiam białe kafle, są proste i zwykłe ale niezwykle eleganckie. Poza tym będą pasowały do moich starych dodatków. Mam stare kafle w tym samym rozmiarze jeden to mydelniczka ,inny wieszak . Będą razem ze sobą skomponowane. Boję się tylko, że jak już ich tutaj użyję to już nigdy nie wybuduję. Mam ceramiczny brodzik i inne stare dodatki nie wyobrażam sobie domu bez nich i teraz muszę się zmierzyć z najtrudniejszą decyzją w moim życiu...
O tu jeden z moich unikatów, drugiego takiego chyba nie spotkam
Izuniu ja lubię i wschody i zachody. Jednak najbardziej mi się podobają na działce, prawie niemożliwym jest jednak żeby się przemieszczać wraz ze zmianą na niebie...
Ja zawsze wybieram prostotę, wtedy resztę łatwo zbudować dodatkami. Nigdy nie lubiłam wzorzystych ani kolorowych płytek, ale to moja wizja. Ty na pewno wybierzesz coś pięknego. Tylko nie zapomnij się pochwalić!
Kochana bardzo bym chciała, cieszę się bo kupiłam drewno na podłogę i w zasadzie tyle mi wystarczy do mojego nowego domu więc jakby co poczeka , płytki też jeść nie wołają
Czytałam na bieżąco o Waszych problemach z zezwoleniem. Trzymam kciuki. Niech ten rok będzie przełomowy.Szukaj w przepisach, szukaj kruczków. Może trzeba zacząć z innej strony. Trudny masz wybór.....
Aguś, czyli znasz moje położenie. Nie mam pojęcia co zrobić, mam nadzieję że wkrótce się okaże...
Próbowałam już wszystkiego, niestety musimy czekać nie mamy innego wyjścia. Właśnie minęło 3 lata
Powoli nie mam siły ani chęci, czas ucieka jestem coraz starsza i chciałabym mieć wreszcie swój kąt urządzony po mojemu. Chcę wracać do domu, który mi się podoba i chce mi się go sprzątać i ozdabiać. Teraz czuję się jak w hotelu...
Witaj w moim ogrodzie, bardzo dziękuję za serdeczny komentarz. Bardzo się cieszę, że do mnie trafiłaś i że podoba Ci się mój ogród.
Ja go uwielbiam i cały czas mam nadzieję, że kiedyś w nim zamieszkam .
To moje największe marzenie
Tobie również najlepszego spełnienia wszystkich marzeń w tym roku!