Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » ...uDany ogród

...uDany ogród

dana1s 17:51, 13 sty 2018

ryska napisał(a)
Pięknie uchwycone.

Reniu dziękuję
Uwielbiam niebo, jest takie zmienne i ulotne. Czasami groźne innym razem romantyczne, ale zawsze piękne
Basilikum 18:00, 13 sty 2018

wschody sa takie piekne jak bede na emeryturze to bede je ogladac teraz spie o tej porze albo do pracy jade

Plytki tez w moim stylu. I ja bede niedlugo wybierac ale narazieo zmianie planow wogole nie wiem w jakim kierunku isc hmm
dana1s 18:06, 13 sty 2018

AgataM napisał(a)
Nooo.... pierwsza klasa. Bardzo ładne wybrałaś płytki. Też są w moim stylu. I zawsze będą na czasie

Cieszę się, że Ci się podobają moje płytki. Ja mam kilka na stole i cały czas się zachwycam. Uwielbiam białe kafle, są proste i zwykłe ale niezwykle eleganckie. Poza tym będą pasowały do moich starych dodatków. Mam stare kafle w tym samym rozmiarze jeden to mydelniczka ,inny wieszak . Będą razem ze sobą skomponowane. Boję się tylko, że jak już ich tutaj użyję to już nigdy nie wybuduję. Mam ceramiczny brodzik i inne stare dodatki nie wyobrażam sobie domu bez nich i teraz muszę się zmierzyć z najtrudniejszą decyzją w moim życiu...

O tu jeden z moich unikatów, drugiego takiego chyba nie spotkam

Basilikum 18:11, 13 sty 2018

Danus mam nadzieje, ze zanim zdarzycie zaczac montowac kafle przyjdzie decyzja z urzedu
dana1s 18:16, 13 sty 2018

Basilikum napisał(a)
wschody sa takie piekne jak bede na emeryturze to bede je ogladac teraz spie o tej porze albo do pracy jade

Plytki tez w moim stylu. I ja bede niedlugo wybierac ale narazieo zmianie planow wogole nie wiem w jakim kierunku isc hmm

Izuniu ja lubię i wschody i zachody. Jednak najbardziej mi się podobają na działce, prawie niemożliwym jest jednak żeby się przemieszczać wraz ze zmianą na niebie...

Ja zawsze wybieram prostotę, wtedy resztę łatwo zbudować dodatkami. Nigdy nie lubiłam wzorzystych ani kolorowych płytek, ale to moja wizja. Ty na pewno wybierzesz coś pięknego. Tylko nie zapomnij się pochwalić!

Tu moja wyszperana ceramiczna półka do łazienki

I stary zlew VB niestety tu się nie zmieści

dana1s 18:18, 13 sty 2018

Basilikum napisał(a)
Danus mam nadzieje, ze zanim zdarzycie zaczac montowac kafle przyjdzie decyzja z urzedu

Kochana bardzo bym chciała, cieszę się bo kupiłam drewno na podłogę i w zasadzie tyle mi wystarczy do mojego nowego domu więc jakby co poczeka , płytki też jeść nie wołają
AgataM 18:25, 13 sty 2018

Czytałam na bieżąco o Waszych problemach z zezwoleniem. Trzymam kciuki. Niech ten rok będzie przełomowy.Szukaj w przepisach, szukaj kruczków. Może trzeba zacząć z innej strony. Trudny masz wybór.....
Agania 18:48, 13 sty 2018

Piękny pejzażowy ogród...zachwyciłam się wizytówką....teraz poczytam Twój pamiętnik...szczęśliwego Nowego roku Ci życzę
dana1s 19:08, 13 sty 2018

AgataM napisał(a)
Czytałam na bieżąco o Waszych problemach z zezwoleniem. Trzymam kciuki. Niech ten rok będzie przełomowy.Szukaj w przepisach, szukaj kruczków. Może trzeba zacząć z innej strony. Trudny masz wybór.....

Aguś, czyli znasz moje położenie. Nie mam pojęcia co zrobić, mam nadzieję że wkrótce się okaże...
Próbowałam już wszystkiego, niestety musimy czekać nie mamy innego wyjścia. Właśnie minęło 3 lata
Powoli nie mam siły ani chęci, czas ucieka jestem coraz starsza i chciałabym mieć wreszcie swój kąt urządzony po mojemu. Chcę wracać do domu, który mi się podoba i chce mi się go sprzątać i ozdabiać. Teraz czuję się jak w hotelu...

dana1s 19:16, 13 sty 2018

Agania napisał(a)
Piękny pejzażowy ogród...zachwyciłam się wizytówką....teraz poczytam Twój pamiętnik...szczęśliwego Nowego roku Ci życzę

Witaj w moim ogrodzie, bardzo dziękuję za serdeczny komentarz. Bardzo się cieszę, że do mnie trafiłaś i że podoba Ci się mój ogród.
Ja go uwielbiam i cały czas mam nadzieję, że kiedyś w nim zamieszkam .
To moje największe marzenie

Tobie również najlepszego spełnienia wszystkich marzeń w tym roku!