Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » ...uDany ogród

...uDany ogród

Gosiek33 17:47, 01 lis 2018

Nie ma to jak zbudować dom w ogrodzie - widoki urocze
dana1s 18:58, 01 lis 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Kurcze, a ja kiedyś z kuchni drogę będę widziała...i to jeszcze tak na poziomie kół samochodów....koniecznie musimy zrobić tam ogrodzenie i coś ładnego posadzić, choć to od budynku ledwo 3 metry będą, ale z sypialni będę miała dokładnie taki sam widok niestety, zagospodarować to ciekawie to będzie wyzwanie, ech. Twoje widoki bajecznie piękne

Sylwuś ja z drugiego okna w kuchni też mam widok na ulicę i też dość zaniżony, już rosną drzewa i iglaki żeby widok był jako taki, z drugiego okna będzie przyjemniejszy widoczek.
Kochana dasz radę, jak już będziesz urządzać dom w ogrodzie to taka Cię wena najdzie, że my tu wszyscy padniemy. Wierzę, że będzie pięknie!
Bardzo dziękuję!

dana1s 18:59, 01 lis 2018

Gosiek33 napisał(a)
Nie ma to jak zbudować dom w ogrodzie - widoki urocze

Gosiu oby się udało Chciałabym móc codziennie podziwiać mój raj!

Kasya 19:46, 01 lis 2018

Same piekne obrazki, jak pocztowki

dana1s napisał(a)
Znów dzisiaj marzyłam, że wyglądam przez okna z domu. To ostatnio moje ulubione zajęcie, fantazjowanie. M się ze mnie już powoli śmieje, jak stoję na środku podwórka z aparatem w ręku i udaję że jestem w domu. Ciekawe co sobie o mnie sąsiedzi myślą
Ale co mi tam pomarzyć ludzka rzecz

No to Wam pokażę co zobaczę jesienią, ciekawe którego roku

z salonu

z sypialni

z jadalni

z kuchni

dana1s 19:53, 01 lis 2018

Kasya napisał(a)
Same piekne obrazki, jak pocztowki

Kasiu dziękuję bardzo Miło czytać tak sympatyczne opinie

bql3 20:42, 01 lis 2018

Dana,

Popadam w zachwyt - bo masz wielki dar "trzaskania" bardzo pięknych i efektownych ujęć gdzie emanuje piękny klimat na twoich fotkach - jeszcze raz chylę czoła a z mojej strony wielki szacun.
Oczywiście dalej podglądam Twój piękny ogród, choć czas nie zawsze pozwala na wpisy....

pozdrawiam
Jan
Basilikum 21:33, 01 lis 2018

Danus oj jak pieknie
ja dzis bylam podziwiac jesien w okolicy. Wybralismy sie z Emusiem na spacer z kijami. Nielubie chodzic na cmentarz 1 listopada wiec i dzis nie bylismy. Pojde jutro jak tlumowo nie bedzie.
My mamy piec z szybka i paleniskiem od strony kuchni, od strony pokoju jest piec i mamy kanal, ktory ogrzewa jesli chcemy sypialnie, jeden pokoj na gorze i przedpokoj czyli w sumie 5 pomieszczen tym piecem grzejemy.
panele na prad tez mam i bardzo nas to cieszy. Chcemy jeszcze kupic baterie by moc nasz wlasny prad "skladowac".

a budowlanie jeszcze to celem spaceru bylo ogladniecie domu, ktory sie buduje w okolicy ale wiecej u mnie na watku
dana1s 07:56, 02 lis 2018

bql3 napisał(a)
Dana,

Popadam w zachwyt - bo masz wielki dar "trzaskania" bardzo pięknych i efektownych ujęć gdzie emanuje piękny klimat na twoich fotkach - jeszcze raz chylę czoła a z mojej strony wielki szacun.
Oczywiście dalej podglądam Twój piękny ogród, choć czas nie zawsze pozwala na wpisy....

pozdrawiam
Jan

Witam serdecznie w moim ogrodzie
Bardzo się cieszę, że moje fotki Ci się podobają. Natura to piękna modelka i o każdej porze roku jest bardzo efektowna.
Dziekuję!!
Zapraszam i pozdrawiam życząc miłego dnia!!

dana1s 08:04, 02 lis 2018

Basilikum napisał(a)
Danus oj jak pieknie
ja dzis bylam podziwiac jesien w okolicy. Wybralismy sie z Emusiem na spacer z kijami. Nielubie chodzic na cmentarz 1 listopada wiec i dzis nie bylismy. Pojde jutro jak tlumowo nie bedzie.
My mamy piec z szybka i paleniskiem od strony kuchni, od strony pokoju jest piec i mamy kanal, ktory ogrzewa jesli chcemy sypialnie, jeden pokoj na gorze i przedpokoj czyli w sumie 5 pomieszczen tym piecem grzejemy.
panele na prad tez mam i bardzo nas to cieszy. Chcemy jeszcze kupic baterie by moc nasz wlasny prad "skladowac".

a budowlanie jeszcze to celem spaceru bylo ogladniecie domu, ktory sie buduje w okolicy ale wiecej u mnie na watku

Izuniu dziękuję kochana!
My dzisiaj tez idziemy do Taty, ale to juz piechotką i na spokojnie. Reszta grobów na wyjeździe, dlatego co roku rozkładamy sobie te wizyty w czasie.
To bardzo wydajny macie piec, ja marzę o kominku. Może się kiedyś uda zrealizować moje marzenie
To bardzo dobry pomysł, człowiek musi szukać różnych alternatyw.
Widziałam ten dom, ogromny i bardzo ładnie wykańczany. Taki w góralskim stylu.

Basilikum 11:29, 02 lis 2018

w Bawarskim stylu
ogromny to prawda az sie z eMusiem zastanawialismy, czy on jakiegos pensjonatu nie otworzy widoki maja wspaniale na Bawarski Las i wschody slonca.

Milego dnia