Co na swoim, to na swoim. I w TAKIM ogrodzie!!!!! Danuś, tu nie ma miejsca na wątpliwości. Na studiach był czas, że mieszkaliśmy na 70m2 w .... 11 osób.
Danuś kokejne plusy to mniejsze eachunki za ogrzewanie, mniej czasu na pirządki w domu, a więcej na ogród . Poza tym w sezonie pewnie całe życie rodzinne skoncentrowane będzie w ogrodzie, a tam metraż masz zacny.
Kasiu już spisałam za i przeciw To prawda sprzątania mało, ale też mało miejsca na przechowywanie gratów. Rachunki małe to mnie najbardziej przekonuje.
Człowiek pół roku spędza w ogrodzie, a w tym roku już chyba już 9 miesiąc się zaczął, to rekord od kilku lat
Dziękuję Mam nadzieję, że podejmę słuszną decyzję
Ja też jestem prawie pewna, ale ciągle mam w głowie to ale...
Moi chłopcy mają 15 i 18 lat. Jak wybuduję minie ze dwa lata, tak sądzę bo nie zamierzam się jakoś specjalnie spieszyć. Czyli będą mieli 17 i 20. Jest szansa, że Duży już będzie chciał mieszkać sam, a Młody na 100% pójdzie z nami, a jak będą chcieli zamieszkać z nami razem?
Nie zmieścimy się za nic w świecie...
Oni obydwaj maja powyżej 185, poddasze będzie dość niskie i dla dwóch prawie dorosłych chłopców chyba ciasne...
To bardzo trudna decyzja Danusiu. Co innego mówi serce a co innego podpowiada rozum. Piękny ogród to olbrzymi plus, ale te inne przeciwności.... Może tak jak pisałaś, jeszcze się trochę wstrzymać, może niebawem gmina sporządzi MPZT i łatwiej będzie podjąć decyzję.
Sama nie wiem, co bym zrobiła w takiej sytuacji, chociaż przyzwyczajona jestem do ryzyka.
Sami musicie podjąć decyzję a my będziemy Was wspierać .