Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » ...uDany ogród

...uDany ogród

Milka 12:41, 22 lis 2018

Danusiu, ja to taki elf, duży ha ha, co czasami znika, ale w moim sercu jest forum i ludzie tu pokazujący pasję, w codziennym życiu nie ma tego, ci co maja ogrody, jak z nimi rozmawiam ..mają mnie za guru, że tyle wiem, pamiętam nazwy roślin, a dla nas forumowiczów to pikuś przecież
dana1s 12:52, 22 lis 2018

W ogrodzie smętnie...bardzo późna jesień. Dzisiaj znów na niebie bura szmata i nawet wyjść z psem mi się nie chce...
Jutro ma być cieplej, pojadę ostatni raz wygrabić bo wierzba już prawie łysa. I ogarnę co mi jeszcze zostało
Pichcę obiad i w przerwach podglądam co u Was
Co myślicie żeby założyć wątek "przy kawie" Pogadamy o wszystkim i gotowaniu i o ozdobach i o renowacjach i przeróbkach i o życiu?
Musimy to skonsultować z Szefową, chyba że nie macie ochoty?

dana1s 12:59, 22 lis 2018

Milka napisał(a)
Danusiu, ja to taki elf, duży ha ha, co czasami znika, ale w moim sercu jest forum i ludzie tu pokazujący pasję, w codziennym życiu nie ma tego, ci co maja ogrody, jak z nimi rozmawiam ..mają mnie za guru, że tyle wiem, pamiętam nazwy roślin, a dla nas forumowiczów to pikuś przecież

Irciu ja też czasami nie mam weny na forum, ale po chwili czegoś bardzo mi brakuje, a w zasadzie Kogoś
Mam tak samo, wszyscy wokół mówią na rośliny chabazie i się zastanawiają jak ja mogę spamiętać te wszystkie nazwy.
My to po prostu kochamy
Buziaki!

Milka 13:04, 22 lis 2018

Mówisz kochamy, chyba tak...ale moja córa mówi, oj stale to robić na okrągło, jakie to nudne i upierdliwe, ha ha
dana1s 13:14, 22 lis 2018

Milka napisał(a)
Mówisz kochamy, chyba tak...ale moja córa mówi, oj stale to robić na okrągło, jakie to nudne i upierdliwe, ha ha

No pewno, że kochamy !
Moi chłopcy też nie lubią robić w ogrodzie, ale Mały kosi, a Duży robi wszystko co mu zlecę. Jak im się nie chce i odgrażam się, że sprzedam ogród i zostaniemy na amen u Mamy, to od razu dostają chęci i przyspieszenia
Myślę, że miłość do ziemi przychodzi z wiekiem u mnie przyszło ciut przed 30 jakby mi wcześniej ktoś powiedział, że będę stale grzebała i przesadzała z własnej i nieprzymuszonej woli, to bym nie uwierzyła

Milka 13:19, 22 lis 2018

No ja po 30...ale wiem, że niektórzy brzydzą się...mam taką bratówkę ze wsi, uwielbiam ją, a ona tylko zgiełk, światła i smród miasta, ot
dana1s 13:24, 22 lis 2018

Milka napisał(a)
No ja po 30...ale wiem, że niektórzy brzydzą się...mam taką bratówkę ze wsi, uwielbiam ją, a ona tylko zgiełk, światła i smród miasta, ot

Irciu ja mam takie dwie bratówki i jeszcze szwagierkę
Dzięki Bogu tutaj mnie wszyscy rozumieją

Gosialuk 13:31, 22 lis 2018

A ja ze wsi pochodzę i też nie myślałam, że kwiatkami będę się zajmować. Dopiero jak działkę kupiliśmy to mnie naszła chęć ukwiecania. Ale na warzywnik dalej nie mam ochoty.
dana1s 13:44, 22 lis 2018

Gosialuk napisał(a)
A ja ze wsi pochodzę i też nie myślałam, że kwiatkami będę się zajmować. Dopiero jak działkę kupiliśmy to mnie naszła chęć ukwiecania. Ale na warzywnik dalej nie mam ochoty.

Gosiu to nie ma znaczenia skąd się pochodzi to albo się kocha albo nie.
Ja też długo miałam opory jeżeli chodzi o warzywnik, teraz mam i warzywnik i jagodnik i powstaje mały sad..
Buziaki!

Mirka 14:03, 22 lis 2018

Co myślicie żeby założyć wątek "przy kawie" Pogadamy o wszystkim i gotowaniu i o ozdobach i o renowacjach i przeróbkach i o życiu?

Jest wątek na pogaduchy. O tu https://www.ogrodowisko.pl/forum/search?utf8=✓&q=Pogaduchy&search_in=topics&commit=Szukaj