Czytam, że w ogrodzie porządeczek już masz, zazdraszczam, bo ja nawet cięcia nie dobrze nie zaczęłam, a gdzie tam do porządku
Kaczuch na stawie też zazdraszczam, a mam pytanie roslin w ogrodzie nie podskubują w sezonie?
Aldonko mam taką drabinę, ale akurat na działce została
Lubię fotografować niebo i księżyc również, nie zawsze wychodzi ale się nie zniechęcam
Madziu był ogromny, muszę zerknąć gdzie Ty ten otwór wypatrzyłaś
Cieszę się, że Ci się podoba! Uwielbiam obserwować niebo, jest takie piękne i zmienne
W ogrodzie dzisiaj chłodniej, jutro podobno ma padać. Mam nadzieję, że choć na chwilę pojadę. Posprzątane jest, teraz ogarniamy drewno z wycinki.
Ja jeszcze nie, ale po niedzieli je przytnę. Teraz mam inną robotę. Rozplenice muszę jutro zobaczyć, czy aby już nie poczuły wiosny. Resztę wycięłam :0
Róż jeszcze nie tknęłam, zawsze tnę jak kwitną forsycje, ale chyba w tym roku będzie trzeba szybciej
Moja Ice Dance jest piękna po zimie i nie będę jej cięła.
Wycinam wszystkie brzydkie po zimie, wtedy lepiej rosną
Justysiu piękna fotka
Cieszę się, że podoba Ci się efekt naszych prac. Wiosna może przybywać
Zdrowia Wam życzę!
Jak się cieszę, że jesteście juz na tym etapie, znaczy instalacje gotowe
Pokaż coś na pokrzepienie serc. Masz mojego emaila, prześlij trochę zdjęć . Proszę!
Buziaki!
Sylwuś udało się nam szybko w tym roku uwinąć z wiosennymi porządkami.
U Ciebie budowlanka na tapecie, ale znając Wasze przyspieszenie szybciutko ogarniecie po zimie
Kaczuchy jeszcze nigdy nic nie zniszczyły. Pływają sobie po stawie i chodzą tylko po cyplu z bujakiem i po drugiej stronie pod wierzbą.