Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » ...uDany ogród

...uDany ogród

karlos 17:57, 25 lut 2019

ja nie mam w domu ani jednego karnisza i firanki ... łapaczom kurzu mówimy stanowcze nie
dana1s 18:23, 25 lut 2019

karlos napisał(a)
ja nie mam w domu ani jednego karnisza i firanki ... łapaczom kurzu mówimy stanowcze nie

W poprzednim domu też nie miałam, ale tu się nie da...mieszkam przy drodze i bez firan nawet chodzić w domu się nie da, bo mi wszyscy machają
Jak Bóg da znów nie będę musiała mieć firan, w ogrodzie nie będę miała sąsiadów ani drogi
Aldona40 19:28, 25 lut 2019

Witaj Danuś

Ja też uwielbiam takie zapachy wiosenne połączone z czystością i świeżością

Zasłonki śliczne

Pozdrawiam

Magleska 19:34, 25 lut 2019

Porządki w domu zrobione pachnie ,wszystko lśni ...

...lubię firanki ,ale takie tylko po bokach ,żeby za dużo okna nie zasłaniały jedynie od ulicy bardziej zasłaniam .....

Śliczne te Twoje zasłonki

Posprzątane ........teraz możesz w spokoju zająć się ogrodem
Wyczytałam ,że teraz za ogród Mamy się bierzesz jakaś kosmetyka tylko ,czy większe zmiany ?
sierotka 20:01, 25 lut 2019

Super robótka Danusiu jest ślicznie a firaneczka super z logo
AgataM 20:08, 25 lut 2019

Danuś, firaneczki cudne. I w dodatku szydełkowe. Marzenie....
Może kiedyś się zmotywuję i też zrobię....
Ależ u Ciebie jest czyciutko, chyba całą zimę wygoniłaś
sylwia_slomc... 22:54, 25 lut 2019

Ogród wypucowany, domek wypucowany teraz będzie ogródek pucowany....ech szkoda, że bliżekj nie mieszkasz byłaby szansa, że się zapędzisz z pucowaniem do mnie
U mnie jeszcze w ogrodzie nie zrobione w domu nie tkniete drugie pranie czeka na prasowanie, a jeszcze pierwsze złożone nie pochowane, nie było kiedy, ale za to chatke kończę urządzać i zadowolona z efektów jestem bardzo
BasiaLT 08:45, 26 lut 2019

Jak ja ci zazdroszczę tego wypucowania domu, a już zwłaszcza okien. Moje są niemożebnie brudne, a czasu brak na ich mycie.
dana1s 09:36, 26 lut 2019

Aldona40 napisał(a)
Witaj Danuś

Ja też uwielbiam takie zapachy wiosenne połączone z czystością i świeżością

Zasłonki śliczne

Pozdrawiam

Aldonko uwielbiam pierwsze wiosenne porządki, ale zdecydowanie wczoraj przesadziłam . Nie obyło się bez leków i maści. Dzisiaj chcę coś zrobić w ogrodzie u Mamy, ale póki co kropi deszcz...
Dziękuję!
-------------------------------------------------------------------------------
Magleska napisał(a)
Porządki w domu zrobione pachnie ,wszystko lśni ...

...lubię firanki ,ale takie tylko po bokach ,żeby za dużo okna nie zasłaniały jedynie od ulicy bardziej zasłaniam .....

Śliczne te Twoje zasłonki

Posprzątane ........teraz możesz w spokoju zająć się ogrodem
Wyczytałam ,że teraz za ogród Mamy się bierzesz jakaś kosmetyka tylko ,czy większe zmiany ?

Madziu jak lubię mieć czysto, ale ostatni czas poświęciłam ogrodowi, więc w domu sie nagromadziło. Teraz jest tak jak lubię
Ja mam rolety wszędzie i właśnie boki głównie szydełkowe i łączone szydełko z płótnem, to kocham. Mam też jedne zasłony u nas sie nazywają świąteczne , piękne dwuwarstwowe angielskie . Tkanina mnie zwala z nóg. Mój M je uwielbia

Mój ogród i dom przygotowane teraz czas na Mamę i później Teścia...
u Mamy czeka nas absolutna przeróbka, nie lubię tego co jest a dostałam zielone światło, więc będę działać
U Teścia gorzej, bo czeka nas renowacja kilku tysięcy metrów po wizycie dzików...

----------------------------------------------------------------------

sierotka napisał(a)
Super robótka Danusiu jest ślicznie a firaneczka super z logo

Boguniu cieszę się z efektów Dziękuję!
Kocham szydełkowce

----------------------------------------------------------------------

AgataM napisał(a)
Danuś, firaneczki cudne. I w dodatku szydełkowe. Marzenie....
Może kiedyś się zmotywuję i też zrobię....
Ależ u Ciebie jest czyciutko, chyba całą zimę wygoniłaś

Aguś ja mam wszystko zrobione na szydełku firany, zazdrostki, narzuty , poduszki nawet pokrowiec na deskę sedesową
Mam na tym punkcie hopla
Miałam kiedyś pełne szafy, przy przeprowadzce doszło do gruntownej selekcji i zostawiłam wszystko z różanym wzorem, zrobiło się porządniej
Tak, wreszcie poczułam wiosnę w domu

-------------------------------------------------------------------------

uote=sylwia_slomczewska napisał(a)]Ogród wypucowany, domek wypucowany teraz będzie ogródek pucowany....ech szkoda, że bliżekj nie mieszkasz byłaby szansa, że się zapędzisz z pucowaniem do mnie
U mnie jeszcze w ogrodzie nie zrobione w domu nie tkniete drugie pranie czeka na prasowanie, a jeszcze pierwsze złożone nie pochowane, nie było kiedy, ale za to chatke kończę urządzać i zadowolona z efektów jestem bardzo

Sylwuś wreszcie mogę zabrać się za pomoc Mamie i Teściowi , na Wielkanoc chciałabym mieć wszystko ogarnięte
No szkoda, z chęcią zobaczyłabym Twój cudny domek, ślicznie go urządziłaś Byłam pewna, że Twoja intuicja Cie nie zawiedzie pokazałaś w 100% co Ci w duszy gra
Masz piękną duszę!
Ja od lat nie prasuję, dopiero przed wyjściem i to się u nas sprawdza. Nie miałam nigdy na to czasu, wielkie kupy zaległości doprowadzały mnie do furii a tak mam spokój

----------------------------------------------------------------------------

BasiaLT napisał(a)
Jak ja ci zazdroszczę tego wypucowania domu, a już zwłaszcza okien. Moje są niemożebnie brudne, a czasu brak na ich mycie.

Basiu juz nie mogłam wytrzymać, jeszcze jak słońce nie operowało to jakoś można wyło wytrzymać , ale jak wyszło masakra. Teraz mogę spać spokojnie
Dzisiaj nie mam siły, ale muszę się zmusić

A to moje róże z bliska

Aldona40 10:19, 26 lut 2019

Jak ja bym chciała mieć takie zdolności szydełkowe, ale niestety jestem beztelencie w tym kierunku Zawsze mi się marzyły takie szydełkowe zazdrostki Ja nie lubię firan na całe okno, bo muszę widzieć świat który mnie otacza

Ale jak to mówią, na naukę nigdy nie jest za późno także wszystko jeszcze przede mną
Ja też jestem fanką czystości i porządku nie znoszę bałaganu czasami to mój M się na mnie wkurza, bo mówi że przesadzam z tymi porządkami ale ja już taka jestem i się nie zmienię

Buziaczki