Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » ...uDany ogród

...uDany ogród

anpi 20:36, 23 mar 2019

Danusiu widzę,że działasz pełną parąAle słoneczko dodaje energii,żeby tylko jeszcze ciało chciało współpracować na takich obrotach jak chęciJa dzisiaj też działałam aż do zmroku,ale jeszcze sporo zostało do wykonania...
Ale był też pierwszy w tym sezonie posiłek na tarasie,zaczyna się cudowny czas...
dana1s 20:51, 23 mar 2019

anpi napisał(a)
Danusiu widzę,że działasz pełną parąAle słoneczko dodaje energii,żeby tylko jeszcze ciało chciało współpracować na takich obrotach jak chęciJa dzisiaj też działałam aż do zmroku,ale jeszcze sporo zostało do wykonania...
Ale był też pierwszy w tym sezonie posiłek na tarasie,zaczyna się cudowny czas...

Aniu staram się zrobić wszystko, co sobie na dany dzień zaplanuję, ale dzisiaj coś mi ręka niedomaga, boli jak diabli
My też skończyliśmy wieczorem, a teraz siedzę na kanapie i nawet mi się nie chce ruszyć
Tego brakuje mi najbardziej domu z tarasem...

pestka56 15:06, 24 mar 2019

dana1s napisał(a)

Kasiu z pewnością ma to ogromne znaczenie na kwitnienie w moim ogrodzie
O o piłce nie pomyślałam, ale to super pomysł. Ja bym lała do środka i pomalowała. Ale zrobisz jak uznasz

Chyba tak właśnie zrobię. Prościej i będzie można te kule traktować jak całoroczne Nawet trzeba będzie, bo jak te tony betonu kulgać po ogrodzie i gdzie trzymać A farb jest teraz sporo bardzo ciekawych. Można nawet uzyskać efekt kuli lustrzanej.

Kolejny spacerek zaliczyłam, aż szkoda, że monitor nie przesyła zapachów

Wczoraj wczołgałam się pod najniższe gałęzie Wejmutki i w te pędy pojechałam do ogrodniczego. Sosna ma najprawdopodobniej którąś zgniliznę. Od razu podlałam roztworem topsinu, a dziś oprysk i mazianie chorych pęknięć na pniu Mam nadzieję, że uratuję.
dana1s 17:17, 24 mar 2019

pestka56 napisał(a)

Chyba tak właśnie zrobię. Prościej i będzie można te kule traktować jak całoroczne Nawet trzeba będzie, bo jak te tony betonu kulgać po ogrodzie i gdzie trzymać A farb jest teraz sporo bardzo ciekawych. Można nawet uzyskać efekt kuli lustrzanej.

Kolejny spacerek zaliczyłam, aż szkoda, że monitor nie przesyła zapachów

Wczoraj wczołgałam się pod najniższe gałęzie Wejmutki i w te pędy pojechałam do ogrodniczego. Sosna ma najprawdopodobniej którąś zgniliznę. Od razu podlałam roztworem topsinu, a dziś oprysk i mazianie chorych pęknięć na pniu Mam nadzieję, że uratuję.

Kasiu będzie ozdoba na cały rok Ciekawa jestem efektu, tez mam betonowy plan Ale pokaże dopiero jak się uda
Tez żałuję oglądając zdjęcia moich ulubionych ogrodów
Uratujesz, jak w porę spryskałaś na pewno da radę!
dana1s 17:40, 24 mar 2019

Rano powitało nas piękne słońce

Kawka ,śniadanie i pojechaliśmy na działkę. Tam wypaliliśmy do końca zasieki przy ognisku, zostały tylko grube do pocięcia piłą.
Jeszcze dwie takie góry i będzie czyściej

Potem M wziął się za czyszczenie stawu, a ja biegałam z aparatem. Prace równo rozdzielone

dana1s 17:43, 24 mar 2019

Wiosenne całokształty

dana1s 17:46, 24 mar 2019

I jeszcze kilka, choć z bliska wiosna jest zdecydowanie ładniejsza

dana1s 17:48, 24 mar 2019

Wiosna, wiosna ach to Ty!!

dana1s 17:50, 24 mar 2019

dana1s 17:53, 24 mar 2019

Dopiero początek, a już wkradło się przemijanie...

ostatni przebiśnieg

ale kwitną kolejne