Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » ...uDany ogród

...uDany ogród

pestka56 12:35, 06 maj 2019

Kciuki zaciśnięte Będzie dobrze, co najmniej dobrze.
dana1s 12:58, 06 maj 2019

pestka56 napisał(a)
Kropeczki są okey. To spokojny wzór i jak mówisz z daleka nie jest widoczny.
Eh, ty masz taki ogród, że każdy kolor będzie na poduchach znakomity, byle nie wzorzysty.

Kasiu inspiracja świetna, ale tak odległa od tego co lubię, że chyba dopiero w następnym życiu takie innowacje w moim ogrodzie
Podobają mi się te różowe poduszeczki
dana1s 13:04, 06 maj 2019

pestka56 napisał(a)
Kciuki zaciśnięte Będzie dobrze, co najmniej dobrze.

Nie, dziękuję
Obyś miała rację, właśnie wrócił i nawet jest zadowolony, ale wyniki dopiero w lipcu. Jutro matma, już nie wiem, czy to lepiej, czy nie...
Nie przypuszczałam, że aż tak będę się denerwowała. Jak Mały pisał egzamin gimnazjalny to nie miałam takich obaw nawet w 1/100.
pestka56 13:24, 06 maj 2019

Jak pamiętam, też okropnie się denerwowałam, gdy moja Kaśka pisała maturę. Poszło lekko, a potem były schody z egzaminem na SGGW. Egzamin zdała super w pierwszej 20-ce, a potem... SZOK, patrzyłyśmy na ekran komputera, a jej nazwisko z chwili na chwilę spadało na coraz dalsze miejsca. Zaczęły napływać świadectwa szkolne. W tamtym roku zmienili zasady tuż przed egzaminami. Nie wpadłyśmy na to, żeby skorzystać z tej nowej możliwości. Po egzaminie już było po zawodach, a ci co byli sprytniejsi zyskiwali punkty za przedmioty licealne i mimo słobo zdanych egzaminów na uczelnię, zyskali. Niesprawiedliwe, bo o ile pamiętam punkty były za przedmioty ogólne także.
pestka56 13:25, 06 maj 2019

Wiem, że to nie twój styl to co na zdjęciach, ale masz porównanie jak kolory wyglądają w ogrodzie.
dana1s 13:42, 06 maj 2019

pestka56 napisał(a)
Jak pamiętam, też okropnie się denerwowałam, gdy moja Kaśka pisała maturę. Poszło lekko, a potem były schody z egzaminem na SGGW. Egzamin zdała super w pierwszej 20-ce, a potem... SZOK, patrzyłyśmy na ekran komputera, a jej nazwisko z chwili na chwilę spadało na coraz dalsze miejsca. Zaczęły napływać świadectwa szkolne. W tamtym roku zmienili zasady tuż przed egzaminami. Nie wpadłyśmy na to, żeby skorzystać z tej nowej możliwości. Po egzaminie już było po zawodach, a ci co byli sprytniejsi zyskiwali punkty za przedmioty licealne i mimo słobo zdanych egzaminów na uczelnię, zyskali. Niesprawiedliwe, bo o ile pamiętam punkty były za przedmioty ogólne także.

Ja też nie rozumiem tej całej rekrutacji. Mały mi to tłumaczył z czego ile punktów, ale sami komplikują życie...
Duży jak wszystko dobrze pójdzie, wybrał logistykę. Myślę, że ciekawy zawód i przyszłościowy. Oby mu się wszystko udało!

Mały idzie do liceum tego samego co Duży kończy, już się śmiali, że przejmie po bracie sztandar

dana1s 13:44, 06 maj 2019

pestka56 napisał(a)
Wiem, że to nie twój styl to co na zdjęciach, ale masz porównanie jak kolory wyglądają w ogrodzie.

U Kogoś bardzo by mi się podobało, ale u mnie niekoniecznie. Ale taki róż jak najbardziej tylko w pojedynkę
gobasia 13:52, 06 maj 2019

chłopaki jak ta lala Zyczę pomyślnych egzaminów.
Ja mam już to za sobą.
dana1s 13:57, 06 maj 2019

gobasia napisał(a)
chłopaki jak ta lala Zyczę pomyślnych egzaminów.
Ja mam już to za sobą.

O tak, to moja duma największa
Nie, dziękujemy! Jeszcze tydzień i będzie za nami Oby pomyślnie
klarysa 17:18, 06 maj 2019

Danuś, cały dzionek o Was myślę.
Młody na pewno spisze się na medal. Zdolniacha.
Kierunek konkretny i przyszłościowy.
Pozdrów proszę chłopaków i Męża.
Ps. Bywam cichaczem. Nieustannie się zachwycam pięknym i wciąż zmieniającym się ogrodem. Podziwiam pracowitość i pomysłowość. Kibicuję Waszemu marzeniu o domu w tym niezwykłym miejscu.
Wspominam minione majowe święta i wspaniałe spotkanie. Jestem Wam winna kawuchę i lody.