Kasiu bardzo są potrzebne, własnie wrócił z egzaminu i mówi że całkiem proste było, ale to się okażę w lipcu Oby się nie mylił!
Decyzja przemyślana wzdłuż i wszerz...boję się, ale kto nie ryzykuje nie pije szampana i nie mieszka w ukochanym ogrodzie
Będzie mały, ale mam na niego pomysł i myślę że będzie bardzo po mojemu Co by to nie oznaczało
Aguś już po matmie, jutro angol podstawa i rozszerzenie. Potem ustne, w sumie to chyba będzie już z górki
Popcorn nie pachnie ale jest bardzo ładna, mam ja w ogrodzie
U nas praca stoi w miejscu, raz że matura, dwa że M ma mnóstwo pracy a sama nie dam rady nic zrobić nawet nie mam weny żeby jechać do ogrodu.
Myślę, że zaczniemy od przyszłego tygodnia chyba, że coś wyskoczy...
Wiem o czym mówisz, mój poprzedni dom był całkiem spory choć nie ogromny i żeby utrzymać go w czystości i dobrym stanie stale sprzątałam, dosłownie biegałam na mopie
Do końca nie był w 100% wykończony, teraz chcę dom skończony w każdym calu
Wiem, że małe jest piękne, bo niestety ja z tych dużych, ale wewnętrznie jestem ...wysoką, szczupłą brunetką
Domek będzie naprawdę malutki , muszę go tak zaaranżować żeby mimo swych gabarytów nie wydawał się ciasny...ma być jasny i ciepły
Wykończysz wszystko! Powoli dojdziesz do końca, przecież nikt Cie nie goni. Moja ostatnia dewiza...wyluzować i Tobie tego życzę!
Aguś Popcorn jest bardzo ładna i warto ją mieć w ogrodzie mimo, że nie pachnie. Z pachnących polecam Eskimo
I jak budowla? Ja dopiero wracam na forum po stresie maturalnym. Zaraz ustny angielski i dopiero 20 maja polski ustny i po wszystkim.
Po tym jak sprawdził z internetem wygląda obiecująco, ale poczekam na oficjalne wyniki
Byłam wczoraj w ogrodzie zobaczyć jak sobie radzi beze mnie i wszystko wygląda dobrze tylko trawa do kolan i chodniki znów zarosły. Musze wysypać pospółkę cementowo piaskową w fugi będzie na trochę spokój... poczekam na słoneczny dzień.
Zaplanowałam sobie na dzisiaj koszenie i pielenie, ale leje jak z cebra od rana i jest bardzo zimno. Siedzę w domu, przeglądam szafę i mierzę wszystko...zaczyna być luźno i w pasie, i w szafie. Jeden wór już wystawiłam na PCK.
Jeszcze 5kg i wyskoczę na letnie zakupy
Ćwiczę z Małym i dietuję, jest nadzieja na normalny wygląd
Aguś nawet nie zauważyłam, jakoś nie zwracam na to uwagi. Dziękuję, że tyle czasu ze mną wytrzymaliście
Nie wiem, czy łatwa, czy nie wszystko zależy od człowieka i tego co umie ... grunt, że już tylko ustny polski nam został.
Duży zadowolony, chociaż po wczorajszym ustnym angielskim czuł niedosyt, bo tylko 92%...
Kasiu nie chcę obsadzać cegieł, lubię jak są takie "czyste"
Zarasta mi w dwóch miejscach tylko i radzę sobie z tym, tylko ostatnio nie miałam czasu na ogród i pogoda nie sprzyjała. Muszę wrócić do pracy w ogrodzie, dość laby.
Ciekawa jestem jak wykorzystasz ten karmnik