Ogród prezentuje się wybornie, szlachetnie i elegancko.
Wiem, że nikt tego nie zauważy co nas denerwuje, ale każda praca w ogrodzie zawsze nas cieszy
Nie mam tego wiosennego zawilca, cudny jest
Twój eM zapracowany, mojego złapał postrzał, zawsze brakuje rąk d pracy
Ja też dietuję razem z eM przed weselem, schudłam 9 kilo i ani więcej waga
nie chce ruszyć w dół, wczoraj byłam na aqua, wygrzałam kości w jacuzzi
i w saunie...trzymam kciuki będziesz super laską na lato
Pozdrawiam maturzystę
Nadrobiłam nieco zaległości. Oglądanie Twoich zdjęć to prawdziwa przyjemność. Cieszę się, że i do Ciebie zawitała moja ulubiona biel ☺ No i nareszcie będzie domek! Zapewne równie elegancki, jak cały ogród.
Gratuluję sukcesów w dbaniu o linię ☺
Mam taki pomysł, żeby karmnikiem powypełniać co większe przerwy między kamieniami, a potem niech sobie roślinka radzi. mam nadzieję, że zrozumie moje intencje i się postara
Dana pod wpływem Twoich i TARci zachwytów nabyłam kalinę Popcorn. Widziałam ją pierwszy raz i faktycznie piękna. Powiedz w jakich warunkach u Ciebie rośnie? Da radę w półcieniu i na nieco suchym miejscu w okolicy sporych klonów?
Aguś miło mi bardzo, dziękuję!
Zawilec jest cudny Polecam
Dzisiaj wreszcie popracowaliśmy w ogrodzie, jestem panięta ale szczęśliwa.
Ja też zrzuciła kilka...kilogramów i mam nadzieję na kolejne. Z tą laską bym nie przesadzała, ale może będę prawie normalnie w krótkich gaciach wyglądała
Maturzysta dziękuje, jeszcze tylko polak ustny za tydzień i koniec
Dorociu witam serdecznie
Dziękuję za serdeczny komentarz!
Biel pojawi się jeszcze w kilku innych miejscach, bardzo rozjaśnia ciemne, zielone zakątki. Brąz też będzie, podoba mi się ten duet.
Domek będzie trochę po angielsku, w cegle i w kwiatach
Może to jeszcze nie sukcesy, ale cała szafa już jest dobra Mi wystarczy, że wrócę do mojego 38 rozmiaru więcej nie potrzebuję
Z wiekiem mój rozmiar rósł proporcjonalnie do wieku, ale wreszcie sytuacja się odwróciła
Gosiu super wybór U mnie w pełnym słońcu, podłoże dość wilgotne podkład gliniasty.
Myślę, że da radę. U mnie jak brzozy podrosną też będzie w półcieniu.