I u mnie wierzba ciągle sypie i sypie, liśćmi, witkami (halne nią targają). I tak do wiosny. Ale te liście nie są szkodliwe dla trawnika. W kompoście też robią dobrą robotę.
Dzień dobry, Dana. Zaglądam do Twojego ogrodu już od dłuższego czasu. I podziwiam siłę i upór w walce o swoje - oprócz tego, że z zachwytem podziwiam ogród . Mam nadzieję, że uda się Wam zrealizować marzenia, pomimo oporu materii żywej i martwej...
Dobrego dnia
Lila
Aguś jakoś nie mam ochoty na nic, człowiek się nastawił a tu doopa...
Będę zaglądała, dodajecie mi wiary! Dziękuję
Wszędzie to samo, za wszelką cenę i po trupach. Taki świat, przykre, ale co poradzić Dobrze, że Wnusia zrekompensuje smutki. Jeszcze raz gratuluję!!
Izuniu miło mi bardzo Kocham derenie o każdej porze roku, ale teraz są niezastąpione w słońcu aż bije od nich żar
Udało się naprawić ogrzewanie, ale szarpnęło z kieszeni... dobrze, że jest już ciepło
Buziaki!!
Kasiu też się cieszę, muszę stawić czoła tym problemom. Za bardzo Was lubię, żeby stąd odejść, tęskniłam!
Jestem w trakcie, prowadzę rozmowy z prawnikiem, trochę się boję ile to mnie będzie kosztować, a jak nic nie wskóram? Chciałam polubownie, ale niestety urząd jest głuchy...
Też tak czuję, może ktoś myśli że wystawię ten kawałek ziemi na sprzedaż za grosze, kupi a potem szybciutko przerobi...
Sylwuś tak zamierzam, ale boję się kosztów. Niestety chyba nie będzie innego wyjścia
Lubię liście na trawniku, ale w tym roku wszystko spadło jakby centralnie pod drzewa. Nie ma wcale wiatru...dziwne?
Kocham moje wierzby i nie dam ich tknąć, owszem będą podcinane, ale nie wycinane