Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z ogródka na wsi

Z ogródka na wsi

Radziu2013 20:24, 02 maj 2017

Gałązki trochę od gapiłem od Sylwii Tulipki zostały na swoim miejscu bo bałem się przesadzać ale jakoś pasują mi ty
Radziu2013 20:29, 02 maj 2017

Chciałem żeby wyszło jak naturalniej( ale i tak w pobliżu rosną tawułki-mają poszarpane liście, trochę podobne do paproci więc się tu przeniosły+bodziszek+ coś na pewno jeszcze dojdzie)- i co wyszło mi? Chociaż nie stawiam w moim ogrodzie na styl naturalny ani leśny ale takie małe bajorko mi się spodobało, jednak żeby nie wyszło że paprocie są uciepielone w jednym miejscu(za bajorkiem mają stworzyć jeden wielki łan, to kilka powędruje na sąsiednie rabaty żeby była jakas płynność
Radziu2013 20:30, 02 maj 2017

patrycja napisał(a)
Brawo

Dzięki
ufff znaczy nie jest tak żle
Radziu2013 20:32, 02 maj 2017

Aurelllia napisał(a)
Radziu ale ładnie fiu fiu Skąd ty tyle mchu naciapałeś ? bo to taki zwyczajny chyba nie jest tylko taki orginalniejszy

No właśnie nie wiem do końca czy to mech czy torfowiec bo w książce z bio był pokazany podobny cóś

A mech mam stąd( to dachu na garażu jest )

Jeszcze zostanie na ozdoby zewnętrzne na Boże Narodzenie
Radziu2013 20:36, 02 maj 2017

zoja napisał(a)
tylko żabek brak

Radziu a kostrzewa to nie bardziej pustynna?

Tak myślałem Zoja ale specjalnie do lasu po żubrówkę już mi się jechać nie chciało ( poza tym wydaję mi się że przynajmniej dla mnie byłoby już za bardzo natural) a po drugiego tej nasiało mi się tyle że łooooooo matko ( ale to fajnie bo ja ją lubię i wykorzystam w jeszcze wielu miejscach)
Aurelllia 20:38, 02 maj 2017

A widzisz u sąsiada na garażu blisko mojego płotu jest to chyba ściagnę pomysł od Ciebie
Radziu2013 20:38, 02 maj 2017

Dobra do wrzośców nareszcie dołączyły kwiatuchy

Na górce pojawiły się nowe rośliny - przedtem były wrzosy
Radziu2013 20:39, 02 maj 2017

Aurelllia napisał(a)
A widzisz u sąsiada na garażu blisko mojego płotu jest to chyba ściagnę pomysł od Ciebie

A proszę cię bardzo, jak widziałaś w Mai odc"ogrody Magra" to wiesz o jakie ozdoby mi chodzi
zoja 21:54, 02 maj 2017

Radziu2013 napisał(a)

Tak myślałem Zoja ale specjalnie do lasu po żubrówkę już mi się jechać nie chciało ( poza tym wydaję mi się że przynajmniej dla mnie byłoby już za bardzo natural) a po drugiego tej nasiało mi się tyle że łooooooo matko ( ale to fajnie bo ja ją lubię i wykorzystam w jeszcze wielu miejscach)

widzisz, Ty sadziłeś kostrzewę w bagienku a ja też ją dziś sadziłam - na patelni
ciekawe u kogo lepiej będzie rosła?
Macham
zoja 21:54, 02 maj 2017

Radziu2013 napisał(a)

widzisz, Ty sadziłeś kostrzewę w bagienku a ja też ją dziś sadziłam - na patelni
ciekawe u kogo lepiej będzie rosła?
Macham