Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z ogródka na wsi

Z ogródka na wsi

Katkak 19:47, 02 lip 2017

Radzio, ale masz kwiató, pięknie . Bazarkowe zakupy super. I fajnie wugląda gipsówka w tych kamieniach . Też lubię bazarkowe zakupy. Wczoraj za w sumie 10zł kupiłam 2x goździki, białą, pełną margerytkę i coś wściekle pomarańczowo-czerwonego, ale zapomniałam co .
Radziu2013 21:20, 02 lip 2017

Ja lubię chodzić na ten mój targ ( tym bardziej że mam jakieś 100m) bo mają tam niektóre takie rośliny których nawet w ogrodniczym nie znajdę (jak np. ta werbena).

Za 10zł to nieźle żeś się obkupiła

Gipsówka w kamieniach też wydaję mi się że fajno wygląda
Radziu2013 10:07, 03 lip 2017

Ale miałem dzisiaj szczęście I to już od rana Więc wytłumaczę wszystko od początku...

Moja mama sprząta w szkole na budynku klas 1-3. No i akurat teraz przez wakacje mają posprzątać wszystkie klasy, piwnice itd. No a przy tym powyrzucać wszystkie zbędne, stare, brzydkie rzeczy... (ale wiadomo można coś sobie zabrać jak się podoba)

Mama zadzwoniła do mnie o 9.00 żebym do niej przyszedł bo ona wzięła sobie taką szklaną kulę na nóżce i wazon z koronką (że na Boże Narodzenie do stroików-fakt ładnie będzie to wyglądać). Więc zachodzę tam patrzę a tam kupy jakiś szafek, ławek itp....

Patrzę, a tam takie świetne krzesełko (długo kombinowałem skąd mogę takie wziąć) wiecie z gałkami na górze i takimi ozdobnymi nóżkami itd. ( chciałem takie krzesełko bo pomyślałem że jak mam posadzone różowe mieczyki i musiałbym je podwiązywać do jakiegoś kija to zdjął bym te obicia z siedzenia i oparcia, całe krzesełko pomalował na biało i wstawił w te mieczyki żeby urosły przez tą dziurę). Przy okazji zajumałem jeszcze solidną drewnianą skrzynię ( przyda się na Boże Narodzenie do ogródka) i trzy wiklinowe doniczki

Jaki miły początek dnia...

Wszystkim życzę miłego dnia
violka171 11:00, 03 lip 2017

Radziu2013 napisał(a)

Chopin to chyba dziadek

violka171 11:01, 03 lip 2017

Radziu2013 napisał(a)
Ale miałem dzisiaj szczęście I to już od rana Więc wytłumaczę wszystko od początku...

Moja mama sprząta w szkole na budynku klas 1-3. No i akurat teraz przez wakacje mają posprzątać wszystkie klasy, piwnice itd. No a przy tym powyrzucać wszystkie zbędne, stare, brzydkie rzeczy... (ale wiadomo można coś sobie zabrać jak się podoba)

Mama zadzwoniła do mnie o 9.00 żebym do niej przyszedł bo ona wzięła sobie taką szklaną kulę na nóżce i wazon z koronką (że na Boże Narodzenie do stroików-fakt ładnie będzie to wyglądać). Więc zachodzę tam patrzę a tam kupy jakiś szafek, ławek itp....

Patrzę, a tam takie świetne krzesełko (długo kombinowałem skąd mogę takie wziąć) wiecie z gałkami na górze i takimi ozdobnymi nóżkami itd. ( chciałem takie krzesełko bo pomyślałem że jak mam posadzone różowe mieczyki i musiałbym je podwiązywać do jakiegoś kija to zdjął bym te obicia z siedzenia i oparcia, całe krzesełko pomalował na biało i wstawił w te mieczyki żeby urosły przez tą dziurę). Przy okazji zajumałem jeszcze solidną drewnianą skrzynię ( przyda się na Boże Narodzenie do ogródka) i trzy wiklinowe doniczki

Jaki miły początek dnia...

Wszystkim życzę miłego dnia

rzeczywiście miałeś szczęście ,w takich rupieciach można tyle fajnych rzeczy znalezc że ho ho
również miłego dnia
Aurelllia 16:01, 03 lip 2017

To miałeś szczęście super
hanka_andrus 19:51, 03 lip 2017

Noto się obłowiłeś! Już Ciebie widzę, jak obładowany wracasz do domu, a potem rowerem przewozisz do ogrodu!

Gratulacje! Pomysł b. dobry!
Radziu2013 22:33, 03 lip 2017

Aurelllia napisał(a)
To miałeś szczęście super

Radziu2013 22:34, 03 lip 2017

hanka_andrus napisał(a)
Noto się obłowiłeś! Już Ciebie widzę, jak obładowany wracasz do domu, a potem rowerem przewozisz do ogrodu!

Gratulacje! Pomysł b. dobry!

Haniu, trochę mnie przeceniasz Krzesła na rower to bym nie wziął Na szczęście transport się trafił i nie musiałem się męczyć

Krzesło już na biało pomalowane
barbara_kraj... 22:36, 03 lip 2017

Radziu2013 napisał(a)

Krzesło już na biało pomalowane

Bardzo jestem ciekawa tego krzesła. Nietypowe jakieś musi być.