Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z ogródka na wsi

Z ogródka na wsi

Radziu2013 16:15, 20 kwi 2017

Dzięki Sylwia

to teraz już pewien jestem że jej nie wyrzuce
sylwia_slomc... 16:15, 20 kwi 2017

Balie jeśli nie będziesz wkopywał w ziemie i oczka robił zostaw jako donicę w tym kolorze bez farby, bo taka najładniejsza, fajnie spatynuje sama.....wiem Wy młodzi jeszcze takich staroci nie doceniacie, to przychodzi z wiekiem, ale posłuchaj koleżanek w tym razem I rozejrzyj się po okolicy czy gdzieś jakieś graffiti się nie pojawiło
Radziu2013 16:25, 20 kwi 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
Balie jeśli nie będziesz wkopywał w ziemie i oczka robił zostaw jako donicę w tym kolorze bez farby, bo taka najładniejsza, fajnie spatynuje sama.....wiem Wy młodzi jeszcze takich staroci nie doceniacie, to przychodzi z wiekiem, ale posłuchaj koleżanek w tym razem I rozejrzyj się po okolicy czy gdzieś jakieś graffiti się nie pojawiło

Nie że mi się nie podoba tylko obok rosną w tym roku lilie i się zastanawiałem czy ten "metalowy/żelazny" kolor będzie pasował
Na strychu znalazłem jeszcze taki stary kwietnik ( jak drabinka ) i ramy od okien ( te też chciałem gdzieś wpasować ale na razie czekają ). Czyli co ich też lepiej nie malować?
agnieszka_m 17:45, 20 kwi 2017

Radziu już sporo kwiecia kwitnie.
Ty już masz takie duże mieczyki???
Radziu2013 17:52, 20 kwi 2017

agnieszka_m napisał(a)
Radziu już sporo kwiecia kwitnie.
Ty już masz takie duże mieczyki???

Aga ja pędziłem szybciej, a potem musiałem je do ziemi już sadzić bo teraz to raczej czasu nie za bardzo, a gdybym powiedział babci żeby je wsadziła to bardziej byłbym zdenerwowany że może nie będzie wiedziała które?gzie?
A tak to mówię raz kozie śmierć i wylądowały na powietrzu tak szybko ( może i trochę za szybko- na razie przymrozków nie było więc rosną spokojnie )
violka171 20:34, 20 kwi 2017

ja Trzmieline dopiero co wyciepałam,jakos nie przemówiła do mnie
druga czeka na swoją kolejkę
Radziu2013 20:53, 20 kwi 2017

Ja kiedyś chciałem w miejscy gdzie rośnie stworzyć taki cienisty "kącik książki" i miała tworzyć taki bielutki dywan. Jak na razie rośnie tam fajnie.Mam nadzieję że w tym sezonie się zagęści.
Co do samego kącika to jakoś nie moge się za niego zabrać
gosika67 21:57, 20 kwi 2017

Radziu jak Ci poszło?
Radziu2013 22:06, 20 kwi 2017

gosika67 napisał(a)
Radziu jak Ci poszło?

Zacznę od tych najlepszych a zakończę na tych no niezadowalających mnie osobiście

biologia 100%
geografia 100%
wos 100%
polski 90% ( zamknięte no bo wiadomo że rozprawki sprawdzają egzaminatorzy )
historia 88%
matematyka 75-85% zamknięte (nie powiem ci dokładnie ale w tym przedziale bo na necie są arkusze z różnymi odpowiedziami do niektórych zadań )

No i teraz porażka tzn. ja nie lubię za bardzo fizy i nie jestem z niej za dobry więc tego się spodziewałem a chemia w sumie sam nie wiem czemu tak słabo - jestem na siebie zły

chemia 42%
fizyka 42%

No i teraz się dopiero okaże czy mnie przyjmą do LO1 - a u nas jest to szkoła gdzie przyjmują najlepszych- no a po tym jak zawaliłem chemie i fize to mam wątpliwości - a tak chciałem do niej pójść

No i jeszcze jutro niemiecki
Radziu2013 22:08, 20 kwi 2017

https://www.cke.edu.pl/

Jakby ktoś chciał sobie looknąć co było