Balie jeśli nie będziesz wkopywał w ziemie i oczka robił zostaw jako donicę w tym kolorze bez farby, bo taka najładniejsza, fajnie spatynuje sama.....wiem Wy młodzi jeszcze takich staroci nie doceniacie, to przychodzi z wiekiem, ale posłuchaj koleżanek w tym razem I rozejrzyj się po okolicy czy gdzieś jakieś graffiti się nie pojawiło
Nie że mi się nie podoba tylko obok rosną w tym roku lilie i się zastanawiałem czy ten "metalowy/żelazny" kolor będzie pasował
Na strychu znalazłem jeszcze taki stary kwietnik ( jak drabinka ) i ramy od okien ( te też chciałem gdzieś wpasować ale na razie czekają ). Czyli co ich też lepiej nie malować?
Aga ja pędziłem szybciej, a potem musiałem je do ziemi już sadzić bo teraz to raczej czasu nie za bardzo, a gdybym powiedział babci żeby je wsadziła to bardziej byłbym zdenerwowany że może nie będzie wiedziała które?gzie?
A tak to mówię raz kozie śmierć i wylądowały na powietrzu tak szybko ( może i trochę za szybko- na razie przymrozków nie było więc rosną spokojnie )
Ja kiedyś chciałem w miejscy gdzie rośnie stworzyć taki cienisty "kącik książki" i miała tworzyć taki bielutki dywan. Jak na razie rośnie tam fajnie.Mam nadzieję że w tym sezonie się zagęści.
Co do samego kącika to jakoś nie moge się za niego zabrać
Zacznę od tych najlepszych a zakończę na tych no niezadowalających mnie osobiście
biologia 100%
geografia 100%
wos 100%
polski 90% ( zamknięte no bo wiadomo że rozprawki sprawdzają egzaminatorzy )
historia 88%
matematyka 75-85% zamknięte (nie powiem ci dokładnie ale w tym przedziale bo na necie są arkusze z różnymi odpowiedziami do niektórych zadań )
No i teraz porażka tzn. ja nie lubię za bardzo fizy i nie jestem z niej za dobry więc tego się spodziewałem a chemia w sumie sam nie wiem czemu tak słabo - jestem na siebie zły
chemia 42%
fizyka 42%
No i teraz się dopiero okaże czy mnie przyjmą do LO1 - a u nas jest to szkoła gdzie przyjmują najlepszych- no a po tym jak zawaliłem chemie i fize to mam wątpliwości - a tak chciałem do niej pójść