Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiaty we włosach

Kwiaty we włosach

gosika67 23:38, 02 lip 2017

Ola bo Ty miałaś już wszystko przemyślane i formą i kolorami a u mnie jest inaczej, kiedyś się sadziło gdzie popadnie, zresztą ja ma dość dużo miejsca na rabatach, teraz coś dosadzam, przesadzam i sadzę co mi się podoba, nieraz bez zastanowienia, a potem jest zonk i problem , bo trzeba wysadzać.Kombinuję jak koń pod górkę, ale to też ma swój urok.Rośliny są u mnie też partiami, jeżówki razem, hosty i żurawki razem, rojniki, różanka, lilie.Pozdrawiam Cię i życzę dobrej nocy
zoja 23:49, 02 lip 2017

trafilam idealnie na pokaz zdjec
Slicznie!
Gosiu, przemyslane czy nie pieknie sie wszystko prezentuje masz z czego byc dumna
gosika67 14:34, 08 lip 2017

Po tygodniu witam się z Wami, pogoda tutaj nas nie rozpieszczała,padało non stop, chociaż nie zazdroszczę mieszkańcom okolic Opola.
Wstawiam fotki zrobione między przerwami gdy nie padało

następne lilie kwitną

gosika67 22:15, 08 lip 2017

ElzbietaFranka 00:35, 09 lip 2017

Witam. Tydzień odpoczynku to dobra rzecz. Ja też pewnie zrobię sobie taki.
Co to za róża na pierwszej focie ma takie pojedyncze kwiaty.

Teraz to wszystko rośnie ciepło i mokro. Choroby też szaleją na roślinach. Nie pamiętam kiedy miałam ostatnio mączniaka na berberysach i pysznogłówkach a tu dzisiaj zauważyłam i trzeba było pryskać.
ElzbietaFranka 00:38, 09 lip 2017

Pozdrów Gosiu siostrę Anię ode mnie, Eli - Ptasi Gaj. Napisałam do niej na emaila ale nie odpisuje.
Basilikum 08:56, 09 lip 2017

jak zwykle piekne widoczki am pokazujesz
ach jam mi sie chce urlopu
SlonecznyOgrod 12:32, 09 lip 2017

gosika67 napisał(a)
Daria -juka pierwszy raz mi kwitnie w tym miejscu i ma bardzo imponujący kwiat, chociaż u Ciebie to dopiero kolos

Gosiunia, no jesteś wreszcie!!!
Przez dwa tygodnie nie wyświetlałaś mi się
Na O. wpadałam tylko na chwilkę i nie codziennie i na dwór leciałam w każdej wolnej chwili. Jak padało to troche zdjęć wstawiałam ( ale z moim kulawym internetem to jedno zdjęcie ze 4 minuty się dodaje

Twoja juka piękna, naprawdę imponująca, sama elegancja

Cofnę jeszcze parę stron zobaczę co u Ciebie w trawie piszczy

Przyjedźcie do mnie z Ania na kawę, ale nie taką jak Ania robi, bo Ania robi najlepsze kawy na świecie, pokazowe i przepyszne. Ale przyjedźcie do mnie

gosika67 15:42, 09 lip 2017

Elu z Ptasiego Gaju Anię pozdrowię i powiem ,że do niej pisałaś. Ta róża to zmienia kolory, pokażę Ci ją z bliska, nie wiem co to za odmiana, mam ją od kilku lat.

Elu u mnie też jest mszyca, tym razem na budlejach, też muszę to opanować, ale rano znowu padało.
gosika67 15:44, 09 lip 2017

Iza a kiedy Ty masz urlop?
Ja od 13 lipca - 2 tygodnie, ale zleci to szybko.Pozdrawiam.