Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiaty we włosach

Kwiaty we włosach

Basilikum 06:35, 17 lip 2017

Juz sie zastanawialam co tak cicho siedziesz
urlop czyli niedlugo do mnie jedziesz?

wioczki super ale masz tych kolorow i gatunkow
dopiero niedawni zauwazylam, ze sa rozowe pieciorniki, ja mam zoltego i wydawalo mi sie, ze to jedyny sluszny rozowy mi sie oczwiscie bardziej podoba i piekna pysznoglowke wypatrzylam
ach wszystko zachwycajace i takie zadbane
Monia81 08:54, 17 lip 2017

Gosiu to wypoczywaj, pysznogłówka w cudnym kolorkubarwnie u Ciebie
gosika67 10:18, 17 lip 2017

Radziu dzięki za podpowiedź , to mam 2 krwawnice, drugą w innym miejscu, kupiłam na ODR za 5 zł, pokażę potem.Czy krwawnice mają jeden kolor kwiatów-fiolet?

Ola róże u mnie teraz nie mają tyle kwiatów jak w czerwcu, padało ostatnio prawie codziennie.Wczoraj u nas była piękna pogoda a całą noc padało.Niektóre nie pokazały jeszcze swoich walorów , jestem ciekawa i kwiatów i kolorów, jedną dostałam od Ani i też obie czekamy jakie będzie miała kwiaty.
gosika67 10:24, 17 lip 2017

Mirella zawilce ładnie się prezentują, kwitną najwięcej u mnie w sierpniu, same się wysiewają, ja jestem z nich zadowolona, nie zastanawiaj się i kupuj zawilce, ładny mają kolor, u mnie rosną bardzo wysokie, razem z budlejami tworzą fajną rabatę.Pozdrawiam.
gosika67 10:35, 17 lip 2017

Iza jestem na urlopie, najprawdopodobniej wybieram się w Wasze rejony w sierpniu, jak będę miała jeszcze drugi krótszy urlop.
Pięciorniki mam 4 - 2 żółte, 1 różowy i 1 biały, zakupiłam jeszcze 2 płożące czerwone.Pysznogłówkę dostałam od kuzynki, mam może ją 3 lata ale ładnie pachnie i pełno bzyków do niej leci.
Jestem ciekawa Twojego skalniaka, co tam się tworzy. Pokażesz mi go? Wpadnę na wieczorną herbatkę.
gosika67 10:38, 17 lip 2017

Monia postaram się wypoczywać, ale zawsze coś wykombinuję a mam jeszcze lawendy do posadzenia i 1 różę.Mąż ma urlop, maluje altanę na biało, jestem ciekawa jak wyjdzie, pokażę potem.Pozdrawiam Cię serdecznie.
gosika67 10:47, 17 lip 2017

Jeszcze inne różyczki

SlonecznyOgrod 10:55, 17 lip 2017

gosika67 napisał(a)
Daria byłam dziś u Ani, rozmawiałyśmy o wizycie u Ciebie, czekamy za Dorotą i odwiedzimy Cię we 3, damy znać kiedy. Twoja skarpa bardzo mi się podoba.

Dopiero przeczytałam.
No właśnie juz wiem, bo pisałam do Ani
Wybrałam ten czas,bo juz większość zrobiona z tego co zaplanowałam i już widac koniec a po drugie teraz zapraszałam bo jest zielono, a jak przypali to tak nie będzie A wiadomo, że jak będzie sucho to nie będzie miejscami to dobrze wyglądało ( trawnik) i nie będę zadowolona i się powstydzę ot cała prawda
Najwyżej będziecie musiały przymknąć oko
Proszę o wyrozumiałość i zapraszam
gosika67 11:11, 17 lip 2017

pomponella

i inne, nazw muszę się dokopać

gosika67 11:15, 17 lip 2017

Mój nowy nabytek pergola, myślę tutaj o clematisie i jakimś pachnącym wiciokrzewie.

Daria u Ciebie taki ładny wiciokrzew, co to za odmiana i czy pachnie?