Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiaty we włosach

Kwiaty we włosach

kasiab 16:59, 03 lut 2019

Gosiu aż się chce ocieplania lubię tak sobie u Ciebie spacowac wśród tych pięknych roślin
gosika67 20:40, 03 lut 2019

Kasiu dzięki, ja też lubię spacerować u Was.Dzisiaj byłam na przechadzce.
Zaglądaj kiedy masz ochotę.

gosika67 20:48, 03 lut 2019

Wróćmy do rzeczywistości

gosika67 20:53, 03 lut 2019

gosika67 20:58, 03 lut 2019

To tyle, życzę dobrej nocy.

ElzbietaFranka 22:19, 03 lut 2019

Goniu wzzedzie snieg byl, ale juz po sniegu. Jak pokazywali dzisiaj Kamienna Gore na dolnym slasku wierzyc mi sie nie chcialo, ze dzisiaj tyle sniegu tam napadalo. U nas dzisiaj niby cieplo, ale byle jak slo ca brak mglisto.

U ciebie widze na watku ostatnio wszystkie pory roku. Tez dzisiaj wspomnieniami zylam z ubieglego roku. Ale było minelo nastepny sezon i trzeba plany snuc jak co roku o tej porze. Dzisiaj robilismy przeglad drzew co trzeba podciac znowu tego tyle do ciecia teraz roboty przybywa.

W tym roku napaliłam sie na sianie dalie kołnierzykowe sa niskie. Moze jes, cze kanny kupie bo sa bardzo ladne odmiany. Kiedys mialam darowane, ale nie za bardzo wiec zrezygnowalam z nich.
Zawsze mi sie podobaly. Kazdego roku Warszawa obsadzona nimi takie dorodne rozne kolory.
Jednoroczny zasjeje i bedzie dobrze.

Pozdrawiam Gosiu rowniez Anie
SlonecznyOgrod 22:30, 05 lut 2019

Zasypało i Ciebie, aż sie wszystko gnie. Bardzo urokliwy taki śnieg.
Milka 06:26, 07 lut 2019

Zima jeszcze do piątku, potem na plusie, czekam z utęsknieniem na grzebanie w ziemi
gosika67 19:12, 07 lut 2019

Cześć Elu ja ma kanny czerwone, siedzą teraz w schowanku, sadzę w donicy ale w ub.r. słabo mi kwitły.Zakopcowane mam trawy,też myślę o jednorocznych, nasiona już mam.
Śnieg u nas jeszcze leży, ale ma być na plusie. Jak zacznie z gór spływać to będą powodzie, tyle tego śniegu. Dalie też mi się podobają, myślę o białych.
Co do drzew to też muszę zrobić przegląd ale owocowych. Pozdrawiam.

Daria jak będzie na plusie, to znów błoto i ciemno, brudno, ponuro.U nas na polach jeszcze zima.

Irenko też czekam na to grzebanie w ziemi.Pozdrawiam.
Anda 22:24, 09 lut 2019

Letnie widoczki podobają mi się bardziej niż zimowe

Canny też chcę sobie sprawić do donicy, ale będę je traktować jak jednoroczne, bo nie mam ich gdzie przechować.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies