Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiaty we włosach

Kwiaty we włosach

babka 23:50, 11 kwi 2017

Ja dopiero widzę jaki Ty masz fantazyjnie wykrojony trawniczek i jaki ślicznusi. Roślin masz całe mnóstwo, jakoś wcześniej nie było tego widać... albo ja paczeć nie umiem
Basilikum 06:26, 12 kwi 2017

miesz umiesz, ja tez niedawno to odkrylam
katel 21:10, 12 kwi 2017

Kruszyna ślicznie się prezentuje
Anda 21:45, 12 kwi 2017

Kolorowo się robi u Ciebie w ogrodzie
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
SlonecznyOgrod 21:51, 12 kwi 2017

Kruszyna naprawdę fajna, nigdy nie zwracałam uwagi, ale wygląda jak klon palmowy. Żarnowce też mi się u Ciebie podobają, a prędzej nie znałam.
gosika67 21:52, 12 kwi 2017

Witajcie
Ola i Iza
faktycznie mam trochę tego kwiecia, chyba muszę przystopować, nie wiem czy wszystko przetrzymało zimę ale zawsze tak jest, jedno wypada, drugie wpada i jedno z drugim się uzupełnia.Albo jeszcze coś się spodoba, tylko nieraz miejsca już brak.
U nas pada, nic nie robię na rabatach,brakuje mi czasu.Czekam na długi weekend majowy.
Dzisiaj rano prze wyjściem do pracy złapałam aparat, bo akurat pojawił się czerwony tulipan, chociaż dziwnie go sfotografowałam, w realu jest czerwony, reszta jeszcze w pąkach.

conica

runianka, trzmielina i różyczka

i moje nieodłączne sasanki

gosika67 22:06, 12 kwi 2017

Kasia i Daria to są 3 kruszyny na forum, może jeszcze ktoś się zgłosi kto ma. Zobaczymy jak będzie rosła, bo sama jestem jej ciekawa.
Daria mam jeszcze czerwonego żarnowca, kupiłam go w ub.r.Czekam ile będzie miał kwiatów.

Ewka czekam z niecierpliwością jak wszystko zakwitnie, a najbardziej to chyba na róże.

żurawki ruszają, nie wszystkie ale...są

tutaj wszędzie są byliny, ciekawa jestem czy odmeldują się wszystkie

i iglaczek kolorek wiosenny

babka 22:28, 12 kwi 2017

Tulipan czerwony, który nie jest czerwony No rozbroiłaś mnie
Bergenie masz dorodną, moje sfatygowane przez piesy ale odbijają

gosika67 22:32, 12 kwi 2017

Ola na tego tulipana jakoś tak dziwnie światło się odbiło bo i liście niby zielone.
Anda 22:36, 12 kwi 2017

Gosiu, ja też na róże czekam najbardziej
Dzisiaj posadziłam jeszcze verbascum i bardzo jestem ich ciekawa. Chyba jednak na wszystko czekam
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies