Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe kreacje

Ogrodowe kreacje

Magleska 20:30, 13 mar 2018

nie wiedziałam ,że werbena tak szybko kiełkuje ja tylko wytrząsnęłam nasionka na rabacie ,ale jeszcze żadnych siewek nie widać .....mam nadzieję ,ze trochę się sama rozsieje .....w zeszłym sezonie 4 krzaczki posadziłam, za limkami
zoja 20:46, 13 mar 2018

Aurellka
muszę to podkreślić: PRZEZ CIEBIE poszłam do ogródka w szlafroku i z latarką (część daleko od ulicy) i ucięłam gałązki hortensji bukietowych - kilka limki i kilka phantoma
ponieważ mi w wodzie nigdy się nie ukorzeniają to wsypałam do doniczek ziemię od wysiewów i postawiłam w oknie... czekam może się ukorzenią
...ale to przez Ciebie...
BKosimkArt 20:56, 13 mar 2018

Magleska napisał(a)
nie wiedziałam ,że werbena tak szybko kiełkuje ja tylko wytrząsnęłam nasionka na rabacie ,ale jeszcze żadnych siewek nie widać .....mam nadzieję ,ze trochę się sama rozsieje .....w zeszłym sezonie 4 krzaczki posadziłam, za limkami

Sama rozsiewa się rewelacyjnie, ja miałam tyle w zeszłym roku że sporo siewek musiałam wywalić.
BKosimkArt 20:58, 13 mar 2018

Aurelllia napisał(a)
Ja mam ją dopiero od zeszłego roku, dlatego jeszcze nie znam tego uczucia, że jest wszędzie i dlatego posiałam Pewnie będę tego żałować, bo będzie wszędzie i nie będę wiedziała co z nią zrobić

Ja w zeszłym roku żałowałam że siałam
Aurelllia 21:03, 13 mar 2018

zoja napisał(a)
Aurellka
muszę to podkreślić: PRZEZ CIEBIE poszłam do ogródka w szlafroku i z latarką (część daleko od ulicy) i ucięłam gałązki hortensji bukietowych - kilka limki i kilka phantoma
ponieważ mi w wodzie nigdy się nie ukorzeniają to wsypałam do doniczek ziemię od wysiewów i postawiłam w oknie... czekam może się ukorzenią
...ale to przez Ciebie...

Zojka a się obśmiałam ale to fajnie tak ludzi czymś zarażać - szczególnie, że chyba pozytywnym
gosika67 21:03, 13 mar 2018

Też posiałam werbenę, pierwszy raz, nigdy jej nie miałam, wezmę z Was przykład i jutro idę po patyki hortensji.
Aurelllia 21:52, 13 mar 2018

Nic nie przebije Zojki w szlafroku, ale zobaczcie jaką okazałą kępę przebiśniegów mam hahahaha
Wiolka5_7 21:56, 13 mar 2018

No no jaka kępa cudny kwiatuszek
Monia81 21:59, 13 mar 2018

Dziewczyny jesteście nie możliwe oplułam se monitor jak się zaczęłam chichrać a kępa pokaźna, ale jaki piękny ten kwiatuszek
zoja 22:15, 13 mar 2018

Aurelllia napisał(a)

Zojka a się obśmiałam ale to fajnie tak ludzi czymś zarażać - szczególnie, że chyba pozytywnym