Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe kreacje

Ogrodowe kreacje

Aurelllia 21:44, 12 mar 2018

Agania ukorzeniam te trzy co mam : Limkę, Vanilkę i Sundae fraise
Aurelllia 21:46, 12 mar 2018

Wiecie co dzisiaj doznałam niezłego szoku - w jednej doniczce mi już werbena patagońska wzeszła siana 5 marca - to była ta doniczka, w która zasiałam nasiona i wklepałam i nie przykrywałam ziemią Natomiast w multiplatach przykrytych ziemią - cisza
Aurelllia 21:48, 12 mar 2018

Zana napisał(a)
Aurelia jak Ty masz już czyściutko wysprzątane na rabatkach!!. Cebulowe wystartowały jak na komendę. U mnie trochę się ociągają, no ale w końcu chyba wylezą.

Wylezą wylezą Zana czy wysprzątane hmmmm nie wszędzie
Aurelllia 22:14, 12 mar 2018

ogrodula napisał(a)
Lawendy jeszcze nie tnę,widzę że bergenie masz jak u mnie wyglądają jakby je walec przejechał.

Mam nadzieję, że szybko wstaną, bi tragicznie to wygląda
AgataM 22:20, 12 mar 2018

Aurelllia napisał(a)
Wiecie co dzisiaj doznałam niezłego szoku - w jednej doniczce mi już werbena patagońska wzeszła siana 5 marca - to była ta doniczka, w która zasiałam nasiona i wklepałam i nie przykrywałam ziemią Natomiast w multiplatach przykrytych ziemią - cisza

Moja werbena rozsiewa się sama w ogrodzie. Mnóstwo sadzonek wyrzuciłam, bo dużo się jej wysiało. Pikowałam tez gdzie się da. Zobaczymy co będzie w tym roku...
Aurelllia 22:44, 12 mar 2018

Ja mam ją dopiero od zeszłego roku, dlatego jeszcze nie znam tego uczucia, że jest wszędzie i dlatego posiałam Pewnie będę tego żałować, bo będzie wszędzie i nie będę wiedziała co z nią zrobić
zoja 15:10, 13 mar 2018

Aurelllia napisał(a)
Ja mam ją dopiero od zeszłego roku, dlatego jeszcze nie znam tego uczucia, że jest wszędzie i dlatego posiałam Pewnie będę tego żałować, bo będzie wszędzie i nie będę wiedziała co z nią zrobić

kramik na bazarku?

ja liczę, że moja się rozsieje musi i tyle w temacie
Grazianka 20:11, 13 mar 2018

Moje bergenie też takie rozjechane,ale może zawsze na wiosnę tak wyglądały,nie pamietam.
Zaskoczelas mnie ,że już ukorzeniasz hortensje, ja trochę cielam i wogole nie przyszło mi to do głowy,,szkoda bo pojadę do ogrodu dopiero na koniec marca
Aurelllia 20:14, 13 mar 2018

Zojka czemu nie hahaha Nawet za furtkę kramik wystawię i handlować mogę hahahha
Aurelllia 20:15, 13 mar 2018

Grażynka spokojnie teraz mrozy zapowiadają to niektórzy jeszcze z cięciem czekaja i pewnie będa ciąć pod koniec marca Także jak zetniesz wtedy to też możesz próbwać, po prostu ukorzenią Ci się miesiąc później