Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały raj na ziemi :)

Mój mały raj na ziemi :)

Gardenarium 23:31, 24 paź 2011

Poczekaj dam znać kiedy okrywać u nas.

Instagram Ogrodowiska
anula_wn 07:50, 25 paź 2011

oki dzięki wielkie !
Lena 09:11, 25 paź 2011

Anulka, jak ja lubię Twój ogród...emanuje spokojem,ciszą i pięknymi widokami-mogłabym tam siedzieć , albo raczej leżeć całymi dniami
Gardenarium 09:12, 25 paź 2011

Leżeć Lena, bardziej Ci radzę

Instagram Ogrodowiska
Matka 13:21, 25 paź 2011

Ach....piękne zdjęcia pięknego ogrodu!wiedziałaś jak mi dogodzić!żurawki obok 'jajek' niby te same a inne wybarwienie, pewnie ta po prawej więcej ma słonka?śliczna hortensja i Iwa-dzisiaj swoją 'ogołociłam' i wyrównałam i o wiele lepiej wygląda!

super!dzięki!
Pszczelarnia 13:31, 25 paź 2011

Ja też lubię i u innych się nim rozkoszuję ale czasami nie nadążam (zwłaszcza w ogrodzie - w domu zawsze). Przynajmniej tyle.
A róża ma nazwę? No faktycznie porcelanowa u niej cera. Więc może być delikatną pięknością.
anula_wn 14:51, 25 paź 2011

Lena napisał(a)
Anulka, jak ja lubię Twój ogród...emanuje spokojem,ciszą i pięknymi widokami-mogłabym tam siedzieć , albo raczej leżeć całymi dniami

oj Lenko jakże mi miło ! no ja na leżenie nie mam czasu, ba ! nawet czasem posiedzieć nie ma kiedy.... sama wiesz zapewne.... ale jeśli masz tylko ochotę zapraszam!
anula_wn 14:53, 25 paź 2011

Bogda napisał(a)
Ach....piękne zdjęcia pięknego ogrodu!wiedziałaś jak mi dogodzić!żurawki obok 'jajek' niby te same a inne wybarwienie, pewnie ta po prawej więcej ma słonka?śliczna hortensja i Iwa-dzisiaj swoją 'ogołociłam' i wyrównałam i o wiele lepiej wygląda!

super!dzięki!

cała przyjemność po mojej stronie Bogda ! polecam się
co do żurawek to faktycznie ta po prawej ma więcej słoneczka, fajne ma teraz kolory!

ja jeszcze muszę dzisiaj 50 krokusów dosadzić (prezent od teściowej ) ale pogoda przecudna, zaraz wyskoczę, bo pracę skończyłam (prawie....)
anula_wn 14:53, 25 paź 2011

gardenarium napisał(a)
Leżeć Lena, bardziej Ci radzę

kusisz Danusia
anula_wn 15:00, 25 paź 2011

Pszczelarnia napisał(a)
Ja też lubię i u innych się nim rozkoszuję ale czasami nie nadążam (zwłaszcza w ogrodzie - w domu zawsze). Przynajmniej tyle.
A róża ma nazwę? No faktycznie porcelanowa u niej cera. Więc może być delikatną pięknością.

Climber Ewo jest napisane tylko na etykiecie
co do nadążania, to ja nie wiem czy czas szybciej płynie, czy jest inny powód, bo ja nie daję rady ogarnąć czasem wszystkiego ....