Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały raj na ziemi :)

Mój mały raj na ziemi :)

Megi 00:15, 23 cze 2013

Dziękuję raz jeszcze przemiłej gospodyni, cierpliwie odpowiadającej na wszystkie pytania zwłaszcza te powtarzane po raz enty
anula_wn 00:28, 23 cze 2013

Jula, ooooo i to jest dobry plan! Wiec moze ja nie wrzuce tych fotek to przyjedziecie)) za ciacho dziekuje! Wyglada oblednie! Czekoladowe?
Konstancja30 00:41, 23 cze 2013

Anulka dziękujemy ...

pobyć choć chwilę w miejscu, które udomawiasz to wielki rarytas i zaszczyt ... i radość ... sama zobacz

przekazujesz tym rabatom swoją subtelność ... nadajesz szczegółem nutkę elegancji ...

i pozwalasz na odrobinę szaleństwa ... i tak to jest mały raj tak jak chciałaś ... Anulka ... Paweł i Franio ależ macie raj

i potwierdzam ... pyszna kawa ... przesympatyczna gospodyni ... miłe rozmowy ... i odrobina zabawy ... Anula czułam się taka zaopiekowana i szczęśliwa

i też jak na mnie ... normalnie nie mam zdjęć

skrzynka na listy ... fantastyczna ... i ten czas zamknięty w donicy ...

noemi 01:03, 23 cze 2013

oj tak, potwierdzam, być u Anuli to radość i zaszczyt dziękuję za spotkanie i ściskam mocno ))
monteverde 01:05, 23 cze 2013

Anula dzięki za spotkanie
JulkAd 01:11, 23 cze 2013

anula_wn napisał(a)
Jula, ooooo i to jest dobry plan! Wiec moze ja nie wrzuce tych fotek to przyjedziecie)) za ciacho dziekuje! Wyglada oblednie! Czekoladowe?

Anula nie ma takiej opcji...Ty musisz zdjęcia wrzucić, bo za rok Twój ogród będzie wyglądał inaczej....i do czego porównam, co urosło, a co nie?

....ciasto baaaaardzo czekoladowe dla lubiących czekoladę, ale ponoć zdrowe...z cukinią
JulkAd 01:12, 23 cze 2013

Konstancja30 napisał(a)
Anulka dziękujemy ...

Dzięki Iza, chociaż Ty kilka fotek masz z Anuli ogrodu, chociaż namiastka.....
weronika77 01:32, 23 cze 2013

Anulko, po takim dniu pełnym wrażeń chciało Ci się jeszcze do mnie zaglądać.
Fajne te "kuleczki" angielskie i takie dostojne Twoje hosty z dużą dozą bieli.Pozdrawiam serdecznie.
Konstancja30 01:41, 23 cze 2013

ja normalnie fotografuję nawet oddech ... ale dziś ważniejsze było zapamiętać ... przeżyć ... mieć wspomnienia ... tylko małe pstryknęcia ... gdzieś w międzyczasie ...

Anulka ... taką sobą zachwycałaś i zarażałaś tym uśmiechem dziewczynki i taką piekną zobaczyłam ulubioną rabatę ... tylko teraz to mam tych ulubionych więcej ...

...

rozmowy toczyły się przy stole

i w ogrodzie ...

i pocztówka w donicy z Anglii

Lena 06:53, 23 cze 2013

Anulka zawsze wiedziałam że jesteś przesympatyczną kobitką - bije od Ciebie radość życia i ciepło okraszone nutką szaleństwa - jak najbardziej pozytywnego
Ogród w ujęciach Konstancji zachwyca ,a mnie taras , że tak powiem rozbroił...OMG - juz widzę te wieczory przy świecach , rozmowy i delektowanie się czarującą atmosferą

Ściskam i pozdrawiam...Lena