hankaandrus_44
19:27, 29 sie 2017
No właśnie, wróciłam po ogrodowych hopsztosach! Dziękuję, Sił wystarczylo, grządka ogórkowa uporządkowana i obsiana gorczycą. Niewiele jej miałam, muszę jeszcze dokupić, ale na ten moment niech i ta garstka ziarenek kiełkuje.
Odsłoniła mi się bardziej rabatka jeżówkowa z burakiem liściowym na przedpolu, ale zdjęcie będzie pewnie jutro. Dziś jakoś nie pomyślałam o fotce dla niej. Ogólnie, powoli się kończy mój ogrodowy sezon, jeszcze kilka dzionków słonecznych potrzeba na to, by to co jeszcde jest do zbioru, podrosło do właściwego wymiaru.
Z malinowej grządki zbieram póki co litr malin, ale to jeszcze nie kulminacja.
Poziomki podjadam prosto z krzaka. I podziwiam motyle, których u mnie tyle, tyle!
Dziś w ogrodzie z pomocnikiem i pieskiem. Właśnie wszystko schował do altanki i jest gotowy do wymarszu razem z przyjacielem.
A babcia jeszcze fotki pstryka!
Rozchodnikowi,, róży Fischerfriend's i r óży NN
Odsłoniła mi się bardziej rabatka jeżówkowa z burakiem liściowym na przedpolu, ale zdjęcie będzie pewnie jutro. Dziś jakoś nie pomyślałam o fotce dla niej. Ogólnie, powoli się kończy mój ogrodowy sezon, jeszcze kilka dzionków słonecznych potrzeba na to, by to co jeszcde jest do zbioru, podrosło do właściwego wymiaru.
Z malinowej grządki zbieram póki co litr malin, ale to jeszcze nie kulminacja.
Poziomki podjadam prosto z krzaka. I podziwiam motyle, których u mnie tyle, tyle!
Dziś w ogrodzie z pomocnikiem i pieskiem. Właśnie wszystko schował do altanki i jest gotowy do wymarszu razem z przyjacielem.
A babcia jeszcze fotki pstryka!