Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wymarzony sielankowy ogród.....

Wymarzony sielankowy ogród.....

Monia81 11:07, 28 cze 2017

patrycja napisał(a)

Moje faktycznie sieją się jak głupie
Co do widoczków coraz ładniej się robi
Macham

Pati, no za rok to już może widoczki będą ładne, byle żeby się poprzyjmowało wszystko co wsadzone, resztę prac szykuję na koniec sierpnia, wrzesień, mam nadzieję, że uda mi się zamknąć tą prawą stronę całą i może ruszę z bylinówką, ale się to wszystko okaże w praniu
Monia81 11:12, 28 cze 2017

Milka napisał(a)

Wielkie poczynania u ciebie u mnie na jesień zacznę, bo znowu mi się rozjechał ogród
Czyszczenia żwirku nie zazdroszczę

Irenko resztę prac dopiero właśnie koniec sierpnia, bo teraz to już za gorąco, myślę, że z nasadzeniami prawej strony jeszcze zdążę w tym roku, żeby tą prawą stronę dokończyć, no i może się udać coś jeszcze poszperać przy lewej stronie
Irenko no mi się Twój jak to piszesz trochę rozjechany ogród bardzo podoba
Kindzia 11:58, 28 cze 2017

Wszędzie chwaściory rosną, ja też nie nadążam ostatnio...

Już jest fajnie, poczekaj aż urośnie Busz będzie
Monia81 12:06, 28 cze 2017

Kindzia napisał(a)
Wszędzie chwaściory rosną, ja też nie nadążam ostatnio...

Już jest fajnie, poczekaj aż urośnie Busz będzie

Kasiu teraz to czekanie mi zostało, żeby tak jak piszesz busz się zrobił
Milka 12:09, 28 cze 2017

Monia81 napisał(a)

Irenko resztę prac dopiero właśnie koniec sierpnia, bo teraz to już za gorąco, myślę, że z nasadzeniami prawej strony jeszcze zdążę w tym roku, żeby tą prawą stronę dokończyć, no i może się udać coś jeszcze poszperać przy lewej stronie
Irenko no mi się Twój jak to piszesz trochę rozjechany ogród bardzo podoba

Codziennie po trochu i zrobisz sporo nie śpiesz się, aby błędów uniknąć, bo potem przenoszenie i zmiany, to masakra.
Dzięki Moniko...musze kolejne błędy u siebie naprawiać
Monia81 12:50, 28 cze 2017

Milka napisał(a)

Codziennie po trochu i zrobisz sporo nie śpiesz się, aby błędów uniknąć, bo potem przenoszenie i zmiany, to masakra.
Dzięki Moniko...musze kolejne błędy u siebie naprawiać

Wiem Irenko, dlatego teraz mam wrażenie, że za mało nasadziłam, że za duże odstępy, a później taka myśl hamująca, uczę się cierpliwości, wiem, że jak to się rozrośnie do swoich rozmiarów to wtedy będzie dobrzea zmiany znając życie też się zdarzą
BasiaLT 14:02, 28 cze 2017

Bardzo dobrze że posadziłaś rośliny w dużych odstępach, ja mam tendencję sadzenia za blisko i już widzę że będę latać ze szpadlem po rabatach... bez sensu bo to podwójna robota.
Monia81 14:16, 28 cze 2017

BasiaLT napisał(a)
Bardzo dobrze że posadziłaś rośliny w dużych odstępach, ja mam tendencję sadzenia za blisko i już widzę że będę latać ze szpadlem po rabatach... bez sensu bo to podwójna robota.

Wiem Basiu, tylko jak na to patrzę to mi za łyso trochę, ale wytrzymać muszę...
Kindzia 14:43, 28 cze 2017

Wytrzymaj Pamiętam jak posadziłam moje rodki i Bogdzi pytałam co tam dosadzić, bo pusto Wtedy mi pokazała jak duży rośnie Alfred...a tam mam 4 rodusie. Dzisiaj jest dobrze, ale Alfredowi już w tym roku 3 gałęzie ciachłam, bo mi na wrzosy właził...
Monia81 14:48, 28 cze 2017

Kindzia napisał(a)
Wytrzymaj Pamiętam jak posadziłam moje rodki i Bogdzi pytałam co tam dosadzić, bo pusto Wtedy mi pokazała jak duży rośnie Alfred...a tam mam 4 rodusie. Dzisiaj jest dobrze, ale Alfredowi już w tym roku 3 gałęzie ciachłam, bo mi na wrzosy właził...

Nie ma wyjścia, mus czekać, chociaż jak oglądam te wszystkie piękne już rabaty u Was to mnie skręca, jednak ta cierpliwość musi być paczkę widziałam już że dotarła