Witaj Basiubrzoza to jedyne drzewo, które było na działce jak ja kupiliśmy i dlatego została, ale powiem ci, że przez ostatnie 2 miesiące śniła mi się po nocach, bo jakoś nie umiałam ją połączyć z innymi nasadzeniami, ale dziewczyny naprowadziły mnie na właściwe myślenie, więc jest dobrze, a kącik pod nią będzie w sam raz
Zajrzę do Ciebie pozdrawiam
Iwonko warzywka już zamówiłam, bo później zaś się obudzę za późnoteraz tylko myślę czy ta Pissardi, czy ten klon o którym mi Gosia napisała bo jak go pokazałam mojemu eMusiowi, to się mu lepiej spodobał i muszę przyznać, że ja też bardziej o nim myślę, śliwy, ale amonagawy planuję na mojej rozchodnikowej, także może dla odmiany jednak ten klon
Edytko warzywnik u mnie to priorytet, więc musi być zapełniony idę w standard czyli ziemniaki, marchew, pietruszka, seler, por, fasolka szparagowa, fasola jaś, ogórki, pomidory, papryka, sałaty, kapusta, cebula
Na jesieni posadziłam czosnek zobaczymy co mi z tego wyjdzieno i biorę się za mój zielnik w tym roku
Ewuś dziękuję za głos w sprawie klona, bo za te duże liście i łatwość ich zbieranie jesienią to on ma podwójny plus a nasionka, sporo ich bo też warzywnik do małych nie należy, ale to lubię