Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wymarzony sielankowy ogród.....

Wymarzony sielankowy ogród.....

Gruszka_na_w... 20:59, 09 mar 2018

Niezła robota i co najważniejsze już za Tobą.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Monia81 21:05, 09 mar 2018

Magleska napisał(a)
proszę ....ile pracy już wykonałaś ...ja tylko uprzątnęłam bałagan po psie i matę wiklinową przyczepiłam do siatki ....jutro mam w planie coś podziałać więcej ,jeśli pogoda dopisze

a u Ciebie jutro sesja z wężem będzie czekam

A jak fajnie teraz plecki czuję, tego mi trzeba było
Oby jutro jednak nie padało, bo pokrzyżuje wszystkie plany
No mam nadzieję na sesyję wężową
Monia81 21:06, 09 mar 2018

AgataM napisał(a)
Moniko, jestem pełna podziwu Kawał porządnej roboty zrobiłaś...

Agatko dziękuję, od razu samopoczucie lepsze, jak w ogród można było iść
Monia81 21:08, 09 mar 2018

Radziu2013 napisał(a)
Moje szmaragdy jeszcze nigdy nie były czyszczone...trzeba się za to zabrać...ciekawe co zastanę w środku

Jak dużo masz tych tuj? Widzę okazały pas na zdjęciu, ale to chyba nie koniec? Ale się musiałaś w nich naszperać...Brawo

Radziu ja pierwszy raz w tamtym roku czyściłam, dowiedziałam się o czyszczeniu tutaj na forum
Wiesz mój eMuś to teraz powinien oberwać, bo se thuje zażyczył i jak se pomyślę co czeka mnie za parę lat, to mam ochotę go trzasnąć, tych większych mam 16, ale wsadzonych mniejszych prawie 100...
Monia81 21:09, 09 mar 2018

zoja napisał(a)
efekt widac brawo!
ja do tego jakos nie mam cierpliwosci tym bardziej podziwiam

Zoju dzięki
Monia81 21:12, 09 mar 2018

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Niezła robota i co najważniejsze już za Tobą.

Haniu jeszcze nie parę mi zostało... a ten susz to się wszędzie dostanie, teraz wszystko gryzie, tak samo jak przy tych kotkach z rozplenicy...
patrycja 21:18, 09 mar 2018

Monia81 napisał(a)

Radziu ja pierwszy raz w tamtym roku czyściłam, dowiedziałam się o czyszczeniu tutaj na forum
Wiesz mój eMuś to teraz powinien oberwać, bo se thuje zażyczył i jak se pomyślę co czeka mnie za parę lat, to mam ochotę go trzasnąć, tych większych mam 16, ale wsadzonych mniejszych prawie 100...

Wybacz mu przecież fajną wędzarnię zrobił
Monia81 21:38, 09 mar 2018

patrycja napisał(a)

Wybacz mu przecież fajną wędzarnię zrobił

Pati teraz siedzi w garażu i maluje
Aurelllia 21:45, 09 mar 2018

Napisałam komentarz i mi skasowało.... To napisze jeszcze raz Monia brawo, jedna z trudniejszych prac zrobiona
polinka 22:29, 09 mar 2018

Monia81 napisał(a)

Wyszło fajnie

Elu o wędzarni już ze trzy lata było mówione, ale jakoś inne prace wtedy wyskakiwały, ale w końcu się udało dobrze mieć takie sprawdzone miejsca, gdzie można kupić coś dobrego ja jakoś teraz mam w tej kwestii tylko zaufanie do tego co sama zrobię i wyhoduję, bo jednak coraz więcej chemii się ładuje we wszystko...

Też mam takie podejście Wędzarka świetna sprawa, też mam i sobie bardzo chwalimy! Całkiem inaczej smakują takie wędliny, mięso, ryby. Lubimy też wiejskie masełko, mleko, serek biały a ostatnio udało nam się pozyskać namiar na pana, który hoduje kurczaki bez antybiotyków. Wracają stare smaki