Ewuś na tą chwilę nic nie zmieniałam, chociaż zastanawiałam się czy faktycznie nie dać tam na tej rabacie trzy drzewa jednakowe Luki pisał, że ma inny pomysł, ale na pewno jest zabiegany, więc też ciekawa jestem co też tam wymyślił na razie mamy takie ogólne sprzątanie, pracy mamy dość sporo, ale ziemia jeszcze zmarznięta, no i też lekkie przymrozki mają być pod koniec tygodnia, wiec robimy to co się da
Madziu siałam w domu na rozsady, w warzywniku u mnie się nie da, jeszcze za mokro, zmarznięta ziemia... ciekawa jestem co też jeszcze wysiałaś
A o drzewach jeszcze myślę, chociaż są drzewa, które bardzo mi się podobają, no i chciałabym je w swoim ogrodzie np. amonagawy, graby fastigiata, klony, buk dawyck gold zobaczymy co się jeszcze urodzi
dziś tylko pomidory .....mam jeszcze pełno warzyw ,ale to od razu do skrzyń będę siać ....na rozsadę to jeszcze chyba paprykę wysieję ....
drzewa piękne wybrałaś ...
..właśnie czytam o amonagawie ,bo też mi sie podoba
Podejrzewam, że u mnie może kiedyś też przyjść czas, że nie będzie mi się chciało czyścić lub mogę nie mieć już na to siły, ale póki co ta robota w tym sezonie już za mną
Aniau, Ewusia pięknie to wszystko zaplanowała, ja to jestem w planowaniu kiepska, dlatego cieszę się, że są takie wspaniałe osoby na forum, że pomagają