Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wymarzony sielankowy ogród.....

Wymarzony sielankowy ogród.....

danuta_szwajcer 11:30, 14 mar 2018

Ale dużo pracy już zrobiliście, dobry pomysł z tym przemieleniem. Pachnie wiosną, nowe plany się krztałtują, fajnie będzie jak drzewa posadzisz. Też jeszcze chce dosadzić kaline i ambrowca kolumnowego bo jestem nim zachwycona Pozdrawiam
anabuko1 13:46, 14 mar 2018

Monia81 napisał(a)

Basiu dokładnie tak jest wiosna się pokazała to i ruch na forum większy pozdrawiam

No jak jest cieplej, przyjemniej to człowiekowi od razu energi przybywa i chce się vwuecej działać w różnych sferach.
Urszulla 14:23, 14 mar 2018

Monia81 napisał(a)
No i dzisiejsze latanie z wężem, wyszło tak

Przepraszam że Tak wpadam na pierwszy raz i coś tam doradzam. Ale Twoja działka skojarzyła mi się z kilkoma na forum i w tych miejscach przewężeniach aż widzę jakieś pergole żeby wchodziło się do kolejnych części ogrodu. A nie wiem czy bym po prawej stronie robiła tyle fal. Natomiast zrobiłabym przy kostce jeszcze nie jedną rabatę niskich roślin. I tu można by manewrować kształtami.

Ale oczywiście sugeruj się swoimi priorytetami bo to najwaźniejsze zapraszam wiosną bo teraz tygodniowy postój się szykuje z powodu mrozów
makadamia 14:35, 14 mar 2018

Monia, wiem, że to więcej roboty, ale zrobiłabym tak:
makadamia 14:36, 14 mar 2018

Aaa, czekaj, właśnie się dopatrzyłam, że Ci oczko przecięłam na pół.
No to tak nie da rady.
Szkoda
makadamia 14:41, 14 mar 2018

No to tak:

ciut niezgrabnie w jednym miejscu wyszły, ale wiesz o co chodzi
Monia81 20:43, 14 mar 2018

danuta_szwajcer napisał(a)
Ale dużo pracy już zrobiliście, dobry pomysł z tym przemieleniem. Pachnie wiosną, nowe plany się krztałtują, fajnie będzie jak drzewa posadzisz. Też jeszcze chce dosadzić kaline i ambrowca kolumnowego bo jestem nim zachwycona Pozdrawiam

Powoli do przodu właśnie drzew mi brakuje najbardziej i w tym roku chcę to nadrobić ambrowiec piękny jest buziol
Monia81 20:48, 14 mar 2018

anabuko1 napisał(a)

No jak jest cieplej, przyjemniej to człowiekowi od razu energi przybywa i chce się vwuecej działać w różnych sferach.

Dobrze napisane jak jest słońce to taki zastrzyk energii mamy i dopiero wtedy chce się działać
Monia81 20:49, 14 mar 2018

Urszulla napisał(a)

Przepraszam że Tak wpadam na pierwszy raz i coś tam doradzam. Ale Twoja działka skojarzyła mi się z kilkoma na forum i w tych miejscach przewężeniach aż widzę jakieś pergole żeby wchodziło się do kolejnych części ogrodu. A nie wiem czy bym po prawej stronie robiła tyle fal. Natomiast zrobiłabym przy kostce jeszcze nie jedną rabatę niskich roślin. I tu można by manewrować kształtami.

Ale oczywiście sugeruj się swoimi priorytetami bo to najwaźniejsze zapraszam wiosną bo teraz tygodniowy postój się szykuje z powodu mrozów

Ula każde uwagi i spostrzeżenia mile widziane będę do Ciebie zaglądać
Monia81 20:57, 14 mar 2018

makadamia napisał(a)
No to tak:

ciut niezgrabnie w jednym miejscu wyszły, ale wiesz o co chodzi

Asia to spróbuję jeszcze tak jak narysowałaś dla porównania szlauf pociągnąć teraz mam powbijane kołki jak wąż szedł, bo węża musiałam schować, bo zaś sztywny się zrobił..., ale jak ciepło się zrobi to polatam i zrobię jeszcze tą opcję i zobaczymy, która będzie lepsza bo podobają mi się obydwie możliwości