No to nie pocieszacie mnie z tym wilczomleczem, trudno co będzie okaże się po zimie...ja z cebul to część już mam wsadzoną, ale jeszcze trochę zostało... buziaki
jesień...
Agatko tak... jarząbki ślicznie się przebarwiły, teraz już bez listków są, ale bardzo je lubię a miłorzęba nie mam... buziaczki
tarasowa w jesiennej odsłonie...
Anitko właśnie o czyszczeniu w zeszłym roku się dowiedziałam, jak weszłam na forum i teraz raz do roku na wiosnę czyszczę
Graby posadzone, niech rosną, na wiosnę tak jak piszesz będą skrócone o połowę, cierpliwie muszę poczekać, aż się z nich ładny żywopłot zrobi buziaczki i pozdrowienia wysyłam
rozchodnikowa jesiennie
Iwonko w tym roku już na rabatach widać było lekkie zagęszczenie, myślę, że z każdym kolejnym sezonem rabaty nabiorą odpowiedniej masy, no i drzewa w końcu też będą bardziej widoczne wilczomlecze bardzo mi się podobają, od wiosny wyglądają rewelacyjnie, po zimie się okaże, który przeżyje... buziaczki
cypelkowa
Sylwuś tak jak mówisz, już sami dostrzegamy, że zmiany są i cieszą nas bardzo nowa rabatka z obsadzeniem na wiosnę czeka
było tak, nie wyraźne zdjęcie, ale pokażę...
później tak
a teraz już tak..