Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wymarzony sielankowy ogród.....

Wymarzony sielankowy ogród.....

Monia81 21:38, 31 mar 2019

Kawa napisał(a)
Monia ale masz długą ścieżkę do zrobienia
jessu ile jeszcze tego!!
krokusowo i tulipanow slicznie

co do werbeny to myślę że w kiwtniu powinno ją być widać duże skupisko siewek przy roślince zeszłorocznej

Kami, ale ta ścieżka nie taka długa, no w sumie to będzie miała z jakieś ja wiem 15 metrów długości, to nie tak źle dzięki za info o werbenie, bo jestem ciekawa czy u mnie siewki się pokażą... plewić tam nie zamierzam, bo chciałabym żeby się wysiała oj tak buźka
Monia81 21:39, 31 mar 2019

anabuko1 napisał(a)
Pięknie to krokusowo,hiacyntowo i inne tam kwitnące
Bardzo ładne clemki kupiłaś. Jackmani kupowałam ale niestety okazał się pomyłką. Drugi E.V.

Anuś dziękuję zobaczymy czy u mnie ten powojnik pokaże się z dobrem strony, choć nie mam większych problemów z clemkami, ale zobaczymy... pozdrawiam
Monia81 21:40, 31 mar 2019

Doranma napisał(a)
Tulipany w marcu? Niebywałe ☺

Dorotko w tatym roku rzeczywiście były o tej porze mniejsze i w innym stadium, a teraz się szykują do kwitnienia, chociaż nocki zimne i tak teraz stoją w miejscu, ale zobaczymy jak szybko im to pójdzie buźka
Monia81 21:42, 31 mar 2019

Magleska napisał(a)
Macham Monia nadrobiłam śliczne fotki kwiatuchów …. i ciekawa jestem tej ścieżki
Buziaki

Madzia odmachowuję no mam nadzieję, że jakoś wyglądać będzie, chociaż nie wymiarowe te kostki są, że nie wiem jak to wyjdzie... najwyżej dużo kwiecia posadzę wzdłuż ścieżki to krzywizny nie będzie widać buziaki
Monia81 21:43, 31 mar 2019

Asia, Aguś no nie będzie aż tak źle buziaczki
mikina34 14:06, 01 kwi 2019

Hej Monia, będę podglądać i skrzętnie notować postępy prac, może coś do siebie przemycę
Pola 16:45, 07 kwi 2019

Monia, ty ograniczasz warzywnik a my dobudowaliśmy troszkę. Wiosna fajna szałwia boska doczytałam o niej. Macham niedzielne
Monia81 20:46, 07 kwi 2019

mikina34 napisał(a)
Hej Monia, będę podglądać i skrzętnie notować postępy prac, może coś do siebie przemycę

Monia no powoli powinno się zcząć dziać u mnie, w końcu malowanie w domu dobiega koca wyjdę na powietrze
Monia81 20:47, 07 kwi 2019

Pola napisał(a)
Monia, ty ograniczasz warzywnik a my dobudowaliśmy troszkę. Wiosna fajna szałwia boska doczytałam o niej. Macham niedzielne

Poli muszę do Ciebie koniecznie zajrzeć muszę ograniczyć bo za dużo wszystkiego było.. pozdrawiam
Monia81 20:50, 07 kwi 2019

Myślałam, że tulipanki poczekają i zaczną kwitną przed świętami, a tu parę ładnych dni no i proszę rozpoczęły...
Exotiki... chociaż mystic już gonią za nimi... może się spotkają...