Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wymarzony sielankowy ogród.....

Wymarzony sielankowy ogród.....

Magleska 20:04, 20 mar 2019

Piękne te oszronione fotki ,ale już pani zimie dziękujemy

ja też nie zamierzam robić wielkiego warzywnika -myślę ,że taki jak ma Sylwia ,to będzie w sam raz ….i szklarenkę też planuje malutką ….
zszywka 23:18, 20 mar 2019

Trochę mnie u Ciebie nie było a tu takie zmiany
Oszronione fotki super
Lecę dalej oglądać
Makusia 09:02, 21 mar 2019

Może i uroczo roślinki cukrem obsypane wyglądają, ale niech już ta zima znika- potrzebuję stabilnej pogody, a nie takiego garnka, a za chwilę "pletnia"

anbu 09:06, 21 mar 2019

Zimno u Was U nas było -1, pani zimie już dziękujemy
Kociamama 11:59, 21 mar 2019

Cukru na roślinkach nie zazdroszczę, ale fotki piękne
mikina34 13:25, 21 mar 2019

No pięknie maluje pani zima, ale mogłaby już sobie pójść w diabły Wiosna, panie sierżancie
Monia81 21:23, 27 mar 2019

Margerytka40 napisał(a)
Z ograniczanie warzywnika dobry pomysł, ja tak chyba zrobię że szklarnią bo za wielką mamy na nasze potrzeby. Pomidorów i ogórków nie jesteśmy w stanie zjeść ani przetworzyć nie ma kiedy. U mnie też dziś rano biało było. Ciemierniki śliczne, też sporo wsadziłam ale na kwiatuchy muszę jeszcze poczekać bo to sadzoneczki z siewek od Bogdzi. Gold band to moja ulubiona turzyca

Asiu u mnie co roku to samo było, nad garami stałam, żeby to przetworzyć, albo rozdawaliśmy, a teraz mniej będzie powiem ci że ta turzyca u mnie też ładnie wygląda, też ją lubię, w tym tygodniu chyba ją przytnę, bo to chyba najwyższy czas...
Monia81 21:24, 27 mar 2019

Magleska napisał(a)
Piękne te oszronione fotki ,ale już pani zimie dziękujemy

ja też nie zamierzam robić wielkiego warzywnika -myślę ,że taki jak ma Sylwia ,to będzie w sam raz ….i szklarenkę też planuje malutką ….

No podziękować bym chętnie już zimie podziękowała, ale ostatnie noce u mnie z przymrozkami, jakoś nie chce ta pogoda się zdecydować... mały warzywniczek i szklarenka to w sam raz buźka
Monia81 21:25, 27 mar 2019

zszywka napisał(a)
Trochę mnie u Ciebie nie było a tu takie zmiany
Oszronione fotki super
Lecę dalej oglądać

Patrycja miło cię widzieć:0 tak troszku u mnie zmian zaszło i w tym sezonie na pewno jeszcze zajdzie, wiec zapraszam
Monia81 21:26, 27 mar 2019

Makusia napisał(a)
Może i uroczo roślinki cukrem obsypane wyglądają, ale niech już ta zima znika- potrzebuję stabilnej pogody, a nie takiego garnka, a za chwilę "pletnia"

No u mnie pogodowo tak samo, było w sobotę cudnie, a tu za chwilę zmiana, przymrozki nocne mam co noc teraz... a przydało by się żeby ta pogoda tak stopnęła, bo wyrobić nie idzie...