Iwonko dziękuję ja chciałam ławeczki przy ognisku, ale mój Emuś nie, więc kompromis musi być, bo to nasz wspólny ogród, więc stanęło na krzesełkach, które można składać... aczkolwiek w przyszłości mam jeszcze cichą nadzieję na przekonanie GO na półkoliste ławeczki z oparciem, no marzą mi się więc zobaczymy
Szkoda bo gdyby sensownie zagospodarowali choc drzewkami Twój ogród zyskałby perspektywę szerokości, ale u mnie ten sam problem, szczere pola podkreślają, że długo, a wąsko. U Ciebie i tak tego tak nie widać bo nie masz pod górkę, ale u mnie czasem mi przeszkadza
Dziękuję Aniu przy takich porównaniach widać, ile się już zrobiło, a ile jeszcze zostało plany na ten rok są, oby tylko zdrowie i siły były to będzie dobrze buziaki
Ewuś dziękuję sama nie wiem czy się nadaję do doradzania... siebie znam i dzięki Wam poznałam jeszcze lepiej i jakoś ten efekt zamierzony został w dużej części osiągnięty a u kogoś jakoś trudno mi doradzać, może z czasem to jeszcze przyjdzie buziaczki
Moniś Ogród wspaniały i jakże inny niż na początku. Efekt pracy powalający Wspaniałego roku i normalności Mam nadzieję że niedługo nas uwolnią i ruszą spotkania
Monia, ogrom pracy zrobiliście w tym sezonie, wszystko świetne i do siebie pasuje.
Zmiany ogromne i to w bardzo krótkim czasie. Gratulacje, życzę Ci dużo siły i pomysłów.