Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wymarzony sielankowy ogród.....

Wymarzony sielankowy ogród.....

Monia81 19:31, 21 sie 2024

Anda napisał(a)
Zmiana ścieżki bardzo na plus I dodatkowe miejsce dla roślinek, chociaż u Ciebie z miejscem raczej nie ma chyba problemu
Pięknie masz Moniu. Bardzo lubię Twój ogród

Ewuś dziękuję wiesz, że zapraszam jak kiedyś zabłądzisz w kierunku Górnego Śląska

Monia81 19:37, 21 sie 2024

April napisał(a)

Jestem pod wrażeniem tempa pracy. U mnie trwałoby miesiąc i to po roku od wniesienia petycji. Robię więc zatem wszystko sama, co tylko nieznacznie przyśpiesza terminy wykonania zaplanowanych prac
Bardzo fajna zmiana

Ostatnio mówiłam Andrzejowi, że jakbym miała sama się z tym bawić to by to trwało z miesiąc bo jednak po pracy już tego czasu mało a w weekendy nie zawsze jest się w domu, więc mega mnie wspomógł w tym działaniu więc tym bardziej jestem pełna podziwu dla was dziewczyny, bo dużo ogarnianie same

Monia81 19:40, 21 sie 2024

TAR napisał(a)
Moniu, zmiana na plus, bardzo fajnie wyszlo. W ogole masz swietnie w ogrodzie. Sielankowo

Ania buziak może kiedyś się wybierzesz w nasze strony to zapraszam

Monia81 19:44, 21 sie 2024

LIDKA napisał(a)
Ogród piękny, nowe chciejstwa rozumiem.

Szybko pracujecie

Lidziu dziękuję na koniec sezonu za dużo tych chciejstw się włączyło doniczkowo znowu urosło, no ale, mam nadzieję, że dzięki temu, że pogoda się do działania zrobiła fajna to i z doniczek wyjdę

Monia81 19:51, 21 sie 2024

Rojodziejowa napisał(a)
Monia pokazuj tego Boucle

Asia taki ci on nawet zmierzyłam, u mnie chyba mu bardzo dobrze bo z kłosami 1.4m, dół kępy to tak 40 cm i się rozszerza ku górze do 80 cm

Monia81 19:58, 21 sie 2024

anpi napisał(a)
Kawał dobrej roboty Moniu! Jak współpraca to zawsze lżej Efekt z lotu ptaka jest na plus Teraz przesadzanki, ciekawe co wydumałaś.

Tak, wspólnie to szybciej rozchodnikowa jeszcze nie obsadzona czeka, na razie chciałam te gorsze roboty zrobić, bo upał do tej pory taki, że roślinki by mi pewnie wegetowały, więc działam w cieniu kolejny kawałek do przodu, wybrana zła ziemia wymieszana z gruzem, przekopane, kompost przywieziony, no i nasadzenia dzisiaj zrobione

Kiedyś się rozrośnie

Monia81 20:14, 21 sie 2024

I parę jeszcze fot sierpniowych, coby ku pamięci zostało jedna z moich ulubionych hortensji Magical Candle kiedyś ranking muszę zrobić, bo gromadzi mi się ich nawet spora ilość a mam swoich faworytów

Monia81 20:19, 21 sie 2024

Kosmosy oszalały

I widoczek na rabatę w kolorach nieba

Monia81 20:25, 21 sie 2024

Jesiennie się powoli robi, liście lecą z drzew...

I tym żółtym akcentem kończę na dziś
Agatorek 21:49, 21 sie 2024

Idziesz jak burza
Skąd Ty bierzesz tyle energii?

Twój ogród wygląda przepięknie ❤️❤️❤️