Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wymarzony sielankowy ogród.....

Wymarzony sielankowy ogród.....

Agatorek 20:55, 11 sie 2024

Monia81 napisał(a)

Aga wiesz, że zapraszam musimy się umówić

Napiszę do Ciebie jutro/pojutrze ❤️
Anda 10:35, 12 sie 2024

Zmiana ścieżki bardzo na plus I dodatkowe miejsce dla roślinek, chociaż u Ciebie z miejscem raczej nie ma chyba problemu
Pięknie masz Moniu. Bardzo lubię Twój ogród
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
April 10:45, 12 sie 2024

Monia81 napisał(a)
A z nowości od jakiegoś czasu chodzą za mną pewne zmiany łagodzące niektóre linie rabat ( nie mylić z zagarnianiem trawnika ). Wczoraj poszła do poprawy rozchodnikowa, która dostanie kilka nowych roślinek, ale sadzenie później

Nawiozłam przyczepkę kompostu, wyrównałam i czeka teraz na sadzenie chwalę też mój dział techniczny w osobie mężatego, styrał się, ale jam zadowolona bardzo jeszcze czeka jedno miejsce plus może uda mi się cienistą pod głogiem wyczarować

Jestem pod wrażeniem tempa pracy. U mnie trwałoby miesiąc i to po roku od wniesienia petycji. Robię więc zatem wszystko sama, co tylko nieznacznie przyśpiesza terminy wykonania zaplanowanych prac
Bardzo fajna zmiana
TAR 11:05, 12 sie 2024

Moniu, zmiana na plus, bardzo fajnie wyszlo. W ogole masz swietnie w ogrodzie. Sielankowo
LIDKA 12:29, 12 sie 2024

Ogród piękny, nowe chciejstwa rozumiem.

Szybko pracujecie
Rojodziejowa 12:19, 21 sie 2024

Monia pokazuj tego Boucle
anpi 12:49, 21 sie 2024

Kawał dobrej roboty Moniu! Jak współpraca to zawsze lżej Efekt z lotu ptaka jest na plus Teraz przesadzanki, ciekawe co wydumałaś.
Monia81 19:24, 21 sie 2024

Urszulla napisał(a)
Zmiana pierwsza klasa choć beż zmian też było super, ale Cię rozumiem. Mam to samo z liniami rabat, musi mi grać, a jak nie to kopię i kopię. Tyle tylko, że nie mam pracy z kostką
Dalie bardzo wdzięczne

No czasami tak jest, że chodzisz, chodzisz i widzisz, że coś nie pasuje wkońcu się za to wzięłam
Po deszczu dzisiejszy widoczek

Monia81 19:27, 21 sie 2024

Makao napisał(a)
Chyba Ty też nie układasz obrzeży na podsypce cementowej bo tak łatwo poszła Ci ta przebudowa

Nie, obrzeża nie są na podsypce już mężaty mi zagroził, że zrobi, bo nie będę ruszać

Monia81 19:28, 21 sie 2024

Agatorek napisał(a)

Napiszę do Ciebie jutro/pojutrze ❤️

Aga