Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wymarzony sielankowy ogród.....

Pokaż wątki Pokaż posty

Wymarzony sielankowy ogród.....

Margerytka40 21:50, 31 sie 2024

Monia piękne widoczki z ogrodu. Jaki łan kosmos ów, cudny. Miałam wysiać wiosną i leżą do tej pory w pudełeczku z nasionami
sylwia_slomc... 21:52, 31 sie 2024

Ależ Ci te trawy porosły cudne już Kolory się zaczynają jesienne. Te upały sa mordercze dla nas i dla roślin i dla zwierząt też. My stale dolewaliśmy wodę do oczek by ptaki miały gdzie pić. W rowie już sucho było. Dziś się skończyło bo wylał po burzy, a już miałam plany wejść na dno i te boki z chwastu poobrywać, nie zdążyłam
Kordina 08:49, 01 wrz 2024

Ech, u Ciebie to zawsze pięknie i żadne umęczenie letnie nie jest w stanie zaszkodzić pięknu ogrodu
April 08:54, 01 wrz 2024

O ja cie...
Ledwo zdążyłam po Agi fotach wcisnąć szczękę na miejsce i znów mi wypadła u ciebie.
Niesamowite widoki. Teraz trawy dopełniły dzieła.
Uwielbiam cię odwiedzać.
Urszulla 15:42, 01 wrz 2024

Monia81 napisał(a)

Takie mam zdjęcie z dzisiaj, kupiłam taki patyczek 50 cm z 6 lat temu, najpierw stał w miejscu, ale ruszył już, z 3 metry już ma

Koniecznie go pokaż jak się zacznie przebarwiać czekam na lekkie ochłodzenie żeby posadzić, przesadzić. A Ty wszystkie doniczki wysadziłam?
antracyt 16:35, 01 wrz 2024

Kolejna apetyczna porcja zdjęć
Monia, bardzo Ci strzępiastokorego zazdroszczę. Na moim piaskach nawet nie próbuję go sadzić.
Magara 23:09, 01 wrz 2024

Monia81 napisał(a)

To na koniec wakacji i sierpnia wrzucę kilka fotek, żeby zostało ku pamięci

W mojej pamięci te dwie zostaną na pewno i na długo
Monia - śliczny ogród
Monia81 07:36, 04 wrz 2024

anpi napisał(a)
Monia! Ogród sobie dobrze radzi bez Ciebie! Pięknie jest w dalszym ciągu!!! Ale wiadomo, za wszelkie podlewanie Ci dziękuje U mnie na części warzywnej na trawiastych wszystko mdleje w te upały! Też zaczęłam podlewać.
Czas goni jak szalony, mam tylko nadzieję, że jesień będzie jakaś bardziej sprzyjająca na ogrodowe działania, bo lato daje w kość tymi temperaturami. Ja to nawet w domu funkcjonuję w zwolnionym tempie

Ania, tak z dalsza to jeszcze wygląda trawy też nadganiają widokowo, a tak na prawdę to u mnie to już nawet podlewanie nie wiele pomaga, żar się z nieba leje i wszystko mdleje. Jak ja bym chciała trochę deszczu przynajmniej. Tak się nastawiałm na różne prace porządkowe, a tu już drugi tydzień leci i nic na zewnątrz nie robię...
Monia81 07:40, 04 wrz 2024

Agatorek napisał(a)
Pięknie . Rabaty wypchane do granic wytrzymałości , trawy olbrzymie i cudne kolory ❤️.
Klon rzeczywiście ładnie przybrał

Ula jak była u mnie to powiedziała, że miejsca jeszcze na rabatach spokojnie jest teraz to ja bym chciała deszczu, żeby choć trochę ogród odżył, bo robi się klepisko...
Monia81 07:40, 04 wrz 2024

LIDKA napisał(a)
Obejrzałam, nakarmiłam zmysły. Podziwiam. ❤️❤️❤️

Lidka buziak wielki