Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Chaos kontrolowany

Chaos kontrolowany

Margerytka40 11:44, 09 lut 2018

Jak jesteś przekonana do pomysłu to realizuj go
makadamia 12:57, 09 lut 2018

Fajne plany Aniu
Upewnij się tylko czy śliwy zniosą takie cięcie. Owocowe mają różne fanaberie
AnkaK 13:20, 09 lut 2018

Dzięki dziewczyny. Pewna nie jestem, ale ja tak mam, że jak się nie przekonam na własnej skórze to nie uwierzę
Śliwy dobrze znoszą cięcie, tylko muszę poczytać o terminie dokładniej. Tnie się chyba po kwitnieniu ze 2 tygodnie, to wtedy kwitną na następny rok. Ale muszę doczytać.

Madżenka tnie swoje Pissardi w prostokąty i się do nich ślinię ze 3 lata już
AnkaK 13:28, 09 lut 2018

Margerytka40 napisał(a)
Jak jesteś przekonana do pomysłu to realizuj go

Nie jestem. Jakbym była to bym się Was nie pytała. Ale póki nikt nie wymyśli czegoś lepszego to idę w tę stronę. A lepsze musiało by być tańsze, szybsze do zrobienia i szybciej rosnące
Nikita 02:18, 20 lut 2018

AnkaK napisał(a)

Aniu cudna kompozycja.
A u ciebie to już Pani Wiosna była? Czy ją zapowiadane mrozy skutecznie wystraszyły?
AnkaK 09:22, 20 lut 2018

Ktoś tu po nocy buszuje
wiosna była na tyle, że popieliłam trochę i wsadziłam cebule, na które brakło weny jesienią. I pół szklarni ogarnęłam.
Teraz rzeczywiście mroźno ma być więc może za sianie pomidorów się wezmę. Ale mam nadzieję, że to już ostatni zryw zimy
I chyba jednak sypnę korą po magnoliach bo biedne zwariują. Już wiosnę poczuły, a zimie się przypomniało, że miała być.
Margerytka40 09:40, 25 lut 2018

Aniu dziękuję za transport wczoraj,miło mi było Cię poznać i kto by pomyślał ,że nasze drogi już tak często się krzyżowły
AnkaK 14:10, 25 lut 2018

Przyjemność po mojej stronie Gdyby nie Wy to jeszcze pewnie bym z tym zakupem zwlekała i zwlekała, a tak to szas-pras i do odbioru
To prawda, że nie pomyślałabym, że na forum spotkam kogoś z tak bliska. A przecież mijałyśmy się tyle razy
AnkaK 21:16, 09 mar 2018

Myślałam, że sama sobie zrobię najlepszy prezent na dzień kobiet w postaci kompletu donic. Zamówiłam więc 6 dużych, kilka mniejszych i kilka prostokątnych.
A tu eM przebił je wszystkie - dowód leży w tle. Jutro będę ciachać wszystko jak Edward nożycoręki! Nawet deszcz mnie nie powstrzyma
Magleska 21:20, 09 mar 2018

prezent od ema rewelacyjny .....ach jak nas cieszą takie przydaśki ogrodowe .......ale donice też fajne