Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

Magleska 21:47, 14 maj 2019

Sylwuś dzięki widać mój opuchnięty face a dziś jest jeszcze bardziej wyglądam jak chomik hihi
Magleska 21:51, 14 maj 2019

anabuko1 napisał(a)

To tak jak i mi.
Kapryśna ten jak strasznie.
warzywnik w skrzyniach suuper wygląda.
Do tego wzorowy porzadeczek

Aniu denerwuje mnie ten deszcz ….ale w sumie ,to dla mnie lepiej -jeszcze kilka dni mam odpoczywać ,więc jednak może lepiej ,że leje

za wzorowy porządeczek -dziękuję ……
i chyba musze mój bałagan wstawić …..żeby nie było ,że tak super
Magleska 21:52, 14 maj 2019

dana1s napisał(a)
Piękny, zadbany, soczysty ogród. Masz tak czyściutko, że aż mam chęć jechać sprzątać u siebie, ale pogoda nie pozwala...

Dana dziękuję bardzoooo …..bałaganu nie pokazuję ,ale uwierz ,ze jest jeszcze
Magleska 21:53, 14 maj 2019

polinka napisał(a)

Rewelacja Madziu! Uwielbiam warzywniki w skrzyniach.

Paulinko dziękuję ja też lubię moje skrzynie ,a w tym nowym miejscu jeszcze bardziej
eVka 21:53, 14 maj 2019

O jaka wesolutka Madzia Śliczna jesteś! Współczuję antybiotyku i spuchniętej buzi.
Piękne masz te skrzynie.
Magleska 21:59, 14 maj 2019

kerii napisał(a)
Widzę, że prace murarskie już zakończone ładnie Ci to wyszło, chociaż u mnie takie obrzeża na stałe by nie przeszły za duże mam zamiłowane do kopania i przesadzania co roku po kawałku dokopuje

Warzywnik też się super prezentuje ja nadal nie mam miejsca i w doniczkach na balkonie mam sałatę i pietruszkę

Pogoda u nas barowa i na dodatek zimno jak fotki cykałam to mi ręce normalnie zmarzły
Tamaryszka polecam choć on czasem trochę kapryśny i na pewno ciężko go pod linijkę utrzymać, rośnie własnym życiem Ja próbowałam i tam gdzie przycinałam to tak mniej kwitnie a na czubku gdzie nie dostałam to widzisz jaki fajny, szkoda że tak krótko różowo wygląda chociaż potem te igiełki też są fajne.

Jolu ja już przeróbek w kształtach rabat nie planuję -rabaty mam szerokie ,a i trawnik też wystarczająco duży …..na rabatach na pewno jeszcze będę zmieniać ,dosadzać ,przesadzać itp. itd.

nad Tamaryszkiem myślę intensywnie -to duże drzewo jest ….i chyba mi się nie zmieści ,tam ,gdzie myślałam jeśli cięcia nie lubi ….

Warzywnik jeszcze nie skończony ,ale dziękuję za dobre słowo
Magleska 22:05, 14 maj 2019

effka napisał(a)
O jaka wesolutka Madzia Śliczna jesteś! Współczuję antybiotyku i spuchniętej buzi.
Piękne masz te skrzynie.

Ewa dziękuję co do tej śliczności hihi-obrastam w piórka

skrzynie jeszcze dostaną ścieżki i listewki wykańczające górę ….jak mocy urzędowej nabiorą i em się zlituje

sylwia_slomc... 22:08, 14 maj 2019

Magleska napisał(a)
Sylwuś dzięki widać mój opuchnięty face a dziś jest jeszcze bardziej wyglądam jak chomik hihi

No gdzie widać?
Margerytka40 22:18, 14 maj 2019

Fajnie jest zobaczyć z kim się pisze, fajna babka z Ciebie Madziu
Iwonka 06:26, 15 maj 2019

Magleska napisał(a)
skrzynie mam 3 na gotowo-cebulka ładnie wschodzi ,marchew ,pietruszka,koperek ,rzodkiewka też ...a 4 czeka na ziemię -do niej planuję pomidory -mam pełno swoich sadzonek od nasionka i już proszą się o posadzenie ….

Normalnie jak widzę taki warzywniak to mnie wyrzut sumienia ściska Fantastycznie, że je tu przeniosłaś I tyle już ci wzeszło! Zazdraszczam ;