Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » To właśnie tu

To właśnie tu

Bogdzia 22:52, 16 gru 2013

Mnie by się też ta Krasawica nadała i nie tylko ona. Jak ja nieustannie się cieszę ze u Ciebie byłam.
Pszczelarnia 08:20, 17 gru 2013

Ja do ogrodu polskiego u Dzidki chciałam nawiązać. Agnieszko, on jest jakoś polski (kaliny, bzy i inne) ale tak inaczej: on jest niszowy, undegroundowy, coś jak dobry jazz polski. Wymyka się definicji. Byłam, widziałam, zachwycam się. Ten ogród to mój faworyt za całokształt. Pasuje do mojej duszy.
Gabriela 19:29, 17 gru 2013

A ja przez Dzidkę też mam te późne lilaki - ottawskie, węgierskie, które pachną bajecznie. Na razie mają z pół metra, ale jeden już kwitł.
Potwierdzam że Krasawica Moskwy jest śliczna, bo też ją mam.
I podzielam zdanie Ewy jw.
Dzidka 15:36, 18 gru 2013

Wspanialszego prezentu nie potrafiłabym sobie wymarzyć.
Dziewczyny : dziękuję

Dzidka 15:45, 18 gru 2013

Pisałaś u Joli.

Pszczelarnia napisał(a)
Tak polski, koniecznie biały i z porcelany. Domawiać będziemy przez kilka miesięcy, bo czasu jest troszkę. Bardzo lubię takie zlecenia, tylko dlaczego w ostatniej chwili?

Ewo, też polski.

Kondzio 16:14, 18 gru 2013

Dzidka napisał(a)
Wspanialszego prezentu nie potrafiłabym sobie wymarzyć.
Dziewczyny : dziękuję

przez to zdjęcie nie będę mógł zasnąć tylko będę planować jakie zmiany zrobić żeby to wszystko upchnąć
Dzidka 16:22, 18 gru 2013

Kondzio, czasami nawet nie zdajemy sobie sprawy, że nasz ogród potrafi pomieścić tyle naszych zachcianek.
A jak nie upchniesz, to zapraszam Cię na kawowe tête-à-tête. A co mi tam. Jestem już w tym wieku, że mogę tak zaproponować.

Kondzio 16:26, 18 gru 2013

Dzidka napisał(a)
Kondzio, czasami nawet nie zdajemy sobie sprawy, że nasz ogród potrafi pomieścić tyle naszych zachcianek.
A jak nie upchniesz, to zapraszam Cię na kawowe tête-à-tête. A co mi tam. Jestem już w tym wieku, że mogę tak zaproponować.

ale pięknie szczena mi opadła mam nadzieje ze kiedyś mi sie uda utworzyć taki ogród pełen pięknych zakamarków a z kawy kiedyś napewno skorzystam hi hi hi trzymam za słowo hi hi hi
Dzidka 16:32, 18 gru 2013

Z Krakowa szlak przetarty
Pszczelarnia 19:35, 18 gru 2013

Dzidko, ja w kilku sprawach:
serwis widziałam - biel jest dostojna. I Twój i Jotki cudny. Jesteśmy w trakcie dogadywania się z siostrami.
U siebie wkleiłam żelazka z mojego zbieractwa.
Chciałaś kiedyś drzwi do swojego pokoju ogrodowego - one są Twoje. Tylko transport muszę jakoś obmyśleć. Da się zrobić. To tak na szybko.