Dodany 20:54, 17 lip 2017
Nasz dom powstaje w okolicy zielonej Góry. W kwestii mączki podobno jest dostępna u jednego z miejscowych ogrodników. Się okaże co ile i za ile ma do zaoferowania
Dodany 20:57, 17 lip 2017
Szukam i niczego nie widzę. Póki co będę się posilkowala właśnie tym z marketu. Jutro tylko muszę wywalić agregat z samochodu i będzie miejsce na kilka worków. I tak codziennie jestem na budowie wiec zahacze o market i zawsze coś ze sobą zgrane.
U nas i tak się skończy na drewnianym tarasie i tutaj różnica nie będzie duża przy wykonaniu jeśli chodzi o finanse. Po zamknięciu domu wchodzimy w fazę wszystko sami i oby zdazyc do świąt taras i tak pewnie będzie realizowany w przyszłym roku chyba że mój Tata zjedzie i nas wspomoże trochę swoją wiedzą i parę rąk
Kasiu uwierz mi,że troszkę Ci zazdroszczę Czasem chciałabym zacząć jeszcze raz od zera, ale z wiedzą, która nabyłam tutaj przez te kilka lat no i sporym workiem pieniędzy, bo bez tego, ani rusz
Dodany 21:53, 17 lip 2017
Kasiu, jedna drobna uwaga - to forum publiczne. Nie pisz tak szczegółowo o swojej rodzinie, bo nie wiesz kto to czyta. Edytuj posty i usuń informacje np. o krajach. Nie piszę złośliwie, a wyłącznie zwracam uwagę na to, że forum w 90% czytają niezalogowane oczy.
To 1,5 godz drogi ode mnie,ale w Twoim pobliżu mieszka kilka dziewczyn np.Basia LT.Jeśli chodzi o korę lub obornik poszukaj na internecie,na luz z rozładunkiem wychodzi dużo taniej niż z marketu.Czekam na namiar na mączkę baz.