Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Rozmowy » Nasze drugie hobby - rysunki, obrazki, pastele, oleje, rzeźby - roślinne inspiracje

Nasze drugie hobby - rysunki, obrazki, pastele, oleje, rzeźby - roślinne inspiracje

Karolinek 20:13, 10 lut 2014

Jak tak to bardzo zdolna z Ciebie "bestia", po miesiącu zabawy i już takie cacuszka robisz Gratulacje i pokaż kolejne! To się zgadza, że wciąga, jak zaczynałam, to potrafiłam do trzeciej nad ranem siedzieć.
zawitka 09:02, 11 lut 2014

Karolinek seria anemonowa śliczna trzeba działać żeby się nauczyć .Nie jest to trudne ale nie zawsze wychodzi .Ja się uczę też dopiero .i na przykład jak malowałam doniczkę to spękania są a jak pomalowałam skrzynkę to spękań nie ma .Co zrobiłam żle nie wiem Ale drogą praktyki dojdę

Karolinko czy te anemonki są malowane czy z serwetek ????
Karolinek 10:18, 11 lut 2014

Na pewno metodą prób i błędów dojdziesz do perfekcji, tu bardzo ważne jest dobre wyczucie materiałów i dokładność. Anemonki są z serwetki.
zawitka 10:19, 11 lut 2014

Ttak to prawda że proby i błędy doprowadzą do celu Pozdrawiam cieplutko
Magdalenka 13:45, 11 lut 2014

Karolinek napisał(a)
Jak tak to bardzo zdolna z Ciebie "bestia", po miesiącu zabawy i już takie cacuszka robisz Gratulacje i pokaż kolejne! To się zgadza, że wciąga, jak zaczynałam, to potrafiłam do trzeciej nad ranem siedzieć.

Dzięki Karola Już pokazuję kolejne. Takie kolory i serwetkę wybrał sobie mój 5-latek. Niczego więcej nie chciał. Przyznaję, że to pudełko wyszło mi najgorzej Szkoda, ale synuś uradowany, że w końcu ma swoje pudełko.

Karolinek 15:04, 11 lut 2014

Bardzo ładne, a synek sam nie próbuje naśladować Mamę i nie zabiera wszystkiego, co pod ręką?
Magdalenka 15:40, 11 lut 2014

Karolinek napisał(a)
Bardzo ładne, a synek sam nie próbuje naśladować Mamę i nie zabiera wszystkiego, co pod ręką?

Jeszcze raz dziękuję
Synuś trochę pomaluje, we wszystkie strony świata. Mama potem poprawia
Bardziej zainteresowana jest córcia, już kleiła serwetkę, malowała farbą i lakierem. Przegląda regularnie pudełka i serwetki. Rośnie mi pomoc
eda 21:11, 11 lut 2014

Super pudełeczka doszły i konie majestatyczne Pięknie
victoriagos 20:26, 12 lut 2014

piękne pudełka, ja też tak chcę buuu

podziwiam wytrwałości
Karolinek 14:20, 13 lut 2014

wstawiam chlebaczek lawendowy dla zachęty i inspiracji, nie mam go już, pojechał w świat