Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pod Górą

Ogród pod Górą

AsiaK_Z 21:26, 12 kwi 2018

Uuuuuuu, to trzymam kciuki za zdrowie Twoje i Babci
Gardener27 22:00, 12 kwi 2018

Paweł super wyszły te rabaty na skarpie, jak to wszystko bujnie będzie szał. Zakupy zacne, zapowiada się ciekawy ogród.
sylwia_slomc... 23:04, 12 kwi 2018

Paweł kiedy Ty zdążyłeś tyyyyyle w ogrodzie zrobić???? Rewelacja
Bardzo mi przykro, że Babcia w szpitalu i to w takim stanie Dużo zdrowia dla Niej i dla Ciebie. Kuruj się jakoś.
pawel_snopek 19:38, 13 kwi 2018

Asiu, Sylwio babcia jest już w domu ale ze zdrowiem kiepsko:/. Ja się jakoś wyleczę.
Przemku zaczynam wątpić w ten ogród. Nie mam pojęcia czym jest to spowodowane ale brak mi sił na to wszystko. Widzę te wszystkie ogrody ogrodowiczan i ilości wpisów w nich to ja mogę się schować albo nie pokazywać żadnej fotki. Przepraszam za moje marudzenie
AsiaK_Z 20:00, 13 kwi 2018

Uszy do góry Marudo pracuj swoim tempem i nie oglądaj się na prawo i lewo. Przed Tobą ogromne wyzwanie - budowa domu. Zobaczysz jak zakwitnie wszystko to, co kupiłeś to humor Ci się poprawi. Mi w zeszłym roku wszystko się pokiepściło... ale to nie koniec świata Trzymaj się
pawel_snopek 20:05, 13 kwi 2018

Ja maruda no może troszkę wiem że tak będzie jak napisałaś Asiu tylko czasami wszystko wskazuje na porażkę, oby tak nie byłoaktualnie pada deszcz cieplutki i pachnący może zmyje moje głupie myśli .
AsiaK_Z 20:11, 13 kwi 2018

pawel_snopek napisał(a)
Ja maruda no może troszkę wiem że tak będzie jak napisałaś Asiu tylko czasami wszystko wskazuje na porażkę, oby tak nie byłoaktualnie pada deszcz cieplutki i pachnący może zmyje moje głupie myśli .

No niech Cię "zleje" na maxa, to myśli Tobie wyczyści U mnie też się mało dzieje... i we wątku i w ogrodzie to nic... działamy głównie dla siebie
daszum 22:16, 13 kwi 2018

Paweł, chciałam Cię na chwilę zaprosić do mojego wątku. Pisałam kiedyś o cyprysiku nutkajskim, który mi padł. ponieważ był wykopany prawie bez korzeni i Ty również wypowiadałeś się w tym wątku. Wczoraj w ramach reklamacji dostałam nową roślinę i chciałam Cię prosić żebyś ją zobaczył na zdjęciach.Boję się żeby cyprysik przywieziony wczoraj ,nie skończył tak jak jego poprzednik. Jest to roślina, która w ubiegłym roku była wykopana i przeznaczona do sprzedaży, ale nikt jej nie kupił, więc została posadzona ponownie. W związku z tym jest dosyć biedniutka, bo opadło z niej mnóstwo igieł. Nie wiem jak z tą rośliną postępować. Zastanawiam się, czy można jej uciąć czubek żeby się wzmocniła.

Innym razem odwiedzę Twój ogród, ponieważ znam tylko początek wątku.
daszum 18:08, 15 kwi 2018

Paweł bardzo Ci dziękuję za to, że do mnie zajrzałeś i za dobre rady w sprawie nutkaja, będę się do nich stosować.
pawel_snopek 18:54, 15 kwi 2018

Ile mogę pomóc to pomagam