Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pod Górą

Ogród pod Górą

Gosialuk 22:04, 15 kwi 2018

A wielu jest podglądających po cichu jak ja.
Anda 22:28, 19 kwi 2018

Pawel, rzuc okiem prosze

https://www.ogrodowisko.pl/watek/29-co-to-jest?page=13#post_7
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
pawel_snopek 18:00, 24 kwi 2018

Witam po dłuższej przerwie. Ostatnio ciągle walczę z moim ogrodowym ugorem, nasadzenia, wyrywanie chwastów i koszenie trawy to jest to czym się ciągle zajmuję. Praca mnie wykańcza ostatnio i to mocno, szkoda że tak jest. Fotek brak bo nie mam co pokazywać jest tylko spory nieład i zielsko. Pozdrawiam osoby które jeszcze chcą zaglądać do mnie.
Gosialuk 18:37, 24 kwi 2018

Czuję się pozdrowiona. Nie tylko u ciebie chwasty i zielsko.
pawel_snopek 18:44, 24 kwi 2018

Gosiu jakoś tak mi ciągle brakuje czasu a i zielsko mnie irytuje ale jakoś to będzie
akwarela 19:11, 24 kwi 2018

pawel_snopek napisał(a)
Asiu, Sylwio babcia jest już w domu ale ze zdrowiem kiepsko:/. Ja się jakoś wyleczę.
Przemku zaczynam wątpić w ten ogród. Nie mam pojęcia czym jest to spowodowane ale brak mi sił na to wszystko. Widzę te wszystkie ogrody ogrodowiczan i ilości wpisów w nich to ja mogę się schować albo nie pokazywać żadnej fotki. Przepraszam za moje marudzenie

Jak chcesz dalej marudzić i narzekać, że inni mieli (mają) lepiej to pociesz się i zobacz od czego zaczynałam . Sama, samiutka, bez ciężkich maszyn, bez chemii. Ogród wymaga czasu i cierpliwości. Uszy do góry, dasz radę
Gosialuk 19:47, 24 kwi 2018

Dobrze to rozumiem. Ja też jak wpadam w sobotę, to nie wiem w co ręce włożyć. Teraz najważniejsza u Ciebie budowa - ogród w miarę wolnego czasu urządzisz. Nie wątpię, że będzie jeszcze piękniejszy niż ten poprzedni.
pawel_snopek 10:56, 25 kwi 2018

Z budową Gosiu to tak średnio teraz idzie bo ciągle jakieś problemy ale dam radę. Tamten ogród powstawał prawie 5 lat to i na ten trzeba przeznaczyć 5 lat.
pawel_snopek 11:00, 25 kwi 2018

akwarela napisał(a)

Jak chcesz dalej marudzić i narzekać, że inni mieli (mają) lepiej to pociesz się i zobacz od czego zaczynałam . Sama, samiutka, bez ciężkich maszyn, bez chemii. Ogród wymaga czasu i cierpliwości. Uszy do góry, dasz radę

Wiem że dam radę Ogród wymaga sporej dawki cierpliwości. Jak wczoraj przekopałem troszkę mojego bagienka i posadziłem 4 sztuki tojadu oraz sporą ilość Host to zobaczyłem że nabiera ogród jakiegoś wyrazu. Pozdrawiam i już nie marudzę
AsiaK_Z 11:34, 25 kwi 2018

Trzymaj się cieplutko i bez napinki ogród będzie jeszcze piękniejszy