Lena
07:19, 15 cze 2012

Wieloszka Dziękuję
Na zjazd nie dam rady - córa na "zieloną szkołę" wyjeżdża
Ja jestem spod Krakowa , a do Wrocławia wybieramy się prawdopodobne w lipcu - oby!
Podobnie jak ty "lubuję "się w kamieniach..piękne ramy wokół drzwi,okien z piaskowca ..bardzo to twórczy materiał
popcarol agapanty rok temu też miały dwa kwiaty - widać nastawiły się na liczbę parzystą
Oskubańce nabiorą kształtu - wierzę
Aniu tak,tak - to są bryły piaskowca w których mąż zrobił mi otwory - sprawdzają się kolejny sezon
Weroniko ładnie to ujęłaś - lazurowe donice - o takie też mi chodziło,a upolowałam je za 20zł..na giełdzie samochodowej
Dziękuję
Marto bo się rumienię
ewaglen miło cie gościć
Zapraszam ponownie 
Aniu miło mi
Marzenko to są Rozplenice japońskie
Liczę na fajny efekt !
Zdjęcia!!!
Funkie
Ta jest gigantyczna - ma ponad metr szerokości..

Na zjazd nie dam rady - córa na "zieloną szkołę" wyjeżdża

Ja jestem spod Krakowa , a do Wrocławia wybieramy się prawdopodobne w lipcu - oby!
Podobnie jak ty "lubuję "się w kamieniach..piękne ramy wokół drzwi,okien z piaskowca ..bardzo to twórczy materiał

popcarol agapanty rok temu też miały dwa kwiaty - widać nastawiły się na liczbę parzystą

Oskubańce nabiorą kształtu - wierzę

Aniu tak,tak - to są bryły piaskowca w których mąż zrobił mi otwory - sprawdzają się kolejny sezon

Weroniko ładnie to ujęłaś - lazurowe donice - o takie też mi chodziło,a upolowałam je za 20zł..na giełdzie samochodowej

Dziękuję

Marto bo się rumienię

ewaglen miło cie gościć

Aniu miło mi

Marzenko to są Rozplenice japońskie

Zdjęcia!!!

Funkie

Ta jest gigantyczna - ma ponad metr szerokości..