Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Małymi krokami-Ogród Wioli

Małymi krokami-Ogród Wioli

Wiolka5_7 21:48, 12 maj 2022

Rojodziejowa napisał(a)
A ten bodziszek to ten na R? mam prośbę możesz mi jego liść na dłoni pokazać bo chciałabym skalę złapać

Tak w donicach mam R...e
Ok jutro zrobię foto
mrokasia 22:08, 12 maj 2022

Te lilaki.... Ożesz!!!
Martka 22:19, 12 maj 2022

Wiolu, ten sklep będę omijać, bardzo przykre, że tak traktują klienta. Ja nie polecam sklepu Kroton, bardzo mnie rozczarowali, długo czekałam na zamówienie i nic, a potem na zwrot pieniędzy. Może w takim razie lepiej, że nie dotarło. Werbenowe przedszkole jest słodkie. Moje siewki wyglądają tak samo, mam ich ze dwie setki

Magara 01:00, 13 maj 2022

Z zakupami internetowymi to loteria większa niż z lotto. Od dawna żałuję, że nie ma na forum jednego wątku z opiniami odnośnie zakupów internetowych, a jedynie "przemycamy" opinie w wątkach

Wiola, wszystko podziwiam, a werbenowego przedszkola zazdroszczę Moje werbeny przeżyły zimę - ale tylko te, które miałam z własnego siewu. Miałam też 6 sadzonek kupnych - te są martwe Siewek mam zero - w obu przypadkach
Wiolka5_7 07:52, 13 maj 2022

mrokasia napisał(a)
Te lilaki.... Ożesz!!!

No !!!
Wiolka5_7 07:54, 13 maj 2022

Martka napisał(a)
Wiolu, ten sklep będę omijać, bardzo przykre, że tak traktują klienta. Ja nie polecam sklepu Kroton, bardzo mnie rozczarowali, długo czekałam na zamówienie i nic, a potem na zwrot pieniędzy. Może w takim razie lepiej, że nie dotarło. Werbenowe przedszkole jest słodkie. Moje siewki wyglądają tak samo, mam ich ze dwie setki

Omijaj,bo szkoda Twoich pieniędzy i nerwów.

W Krotonie nie kupowałam,dobrze wiedzieć.

Tak werbenki słodkie, fajnie że Ci się wysiały
Wiolka5_7 07:58, 13 maj 2022

Magara napisał(a)
Z zakupami internetowymi to loteria większa niż z lotto. Od dawna żałuję, że nie ma na forum jednego wątku z opiniami odnośnie zakupów internetowych, a jedynie "przemycamy" opinie w wątkach

Wiola, wszystko podziwiam, a werbenowego przedszkola zazdroszczę Moje werbeny przeżyły zimę - ale tylko te, które miałam z własnego siewu. Miałam też 6 sadzonek kupnych - te są martwe Siewek mam zero - w obu przypadkach

Powiem Ci , że ja tyle razy kupowałam to dopiero 2 raz jestem niezadowolona a tak to ok.
No fajny byłby taki wątek

Dzięki za podziw
No patrz u Ciebie też się nie wysiały
A jaką masz glebę bo często dziewczyny pisały że na ciężkiej glinie nie chcą się wysiewać...

Niestety kępy -matki rzadko przeżywają.Moje odbiły w jednym miejscu ,ale tam jest bardzo ciepło i zacisznie
Wiolka5_7 08:16, 13 maj 2022

Asia fotka dla Ciebie liścia Rozanne...

A takie są już kępy moich najstarszych bodziszków
April 09:38, 13 maj 2022

Wiolu, ślicznie hakonki wyglądają w kociołku. Mam taki kociołek ale nie wpadłam na to by umieścić w nim trawy. Na razie mam stokrotki. Ale trawy zgapię, w innej donicy ale pomysł wykorzystam
Twoje wielkie bodziszki stały się kultowe
Roocika 09:42, 13 maj 2022

Na sklepy internetowe można się wkurzyć, nigdy nie wiadomo co przyślą.
Bodziszki mają duże liście